Foredragsholdere i nærheden af Brædstrup med foredrag om etik og moral

Thorkil Andersen

Undertegnede kommer her med et nyt og spændende og bredt repertoire af foredragsemner, der handler om menneskers arbejde og privatliv og filosofisk...

Hjemby
Egå
Prisniveau
Kr. 1.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Martin Elkjær

30 År med tæsk!
Foredraget omhandler fysisk misbrug som barn,mobning, omkring vold avler vold, at tage de forkerte valg når man presses til det.

Hjemby
Esbjerg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 2.500
Vis kunstnerprofil

Lasse Hougaard - Veganisme - miljø, sundhed og dyrerettigheder

Hvorfor veganer? Hvad betyder det for miljøet, sundheden og dyrene?

Hjemby
Svendborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Ann Sofi Lægsgaard Andersen

Foredrag om begravelsesritualets afgørende sjælesørgeriske betydning for at livet leves videre. Hvorfor er det så vigtigt at huske på døden for at ...

Hjemby
Jerslev J
Prisniveau
Kr. 2.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Jacob Brøndum Pedersen

Jacob Brøndum Pedersen er en af Danmarks førende eksperter i spændingsfeltet mellem digital dannelse, netetik, digitale normer og virtuelle fælless...

Hjemby
København
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil
En af landets meget interessante og store bookingportaler kan du finde hos Eventzonen , kort sagt alle relevante typer underholdning indenfor fester, events og arrangementer for privatpersoner såvel som for virksomheder, voksne som børn.

Portalens formål er at blive samlingspunktet for dygtige og interessante entertainere indenfor alle betydelige underholdningskategorier, så personer som er på jagt efter helstøbt musik og underholdning kan lede efter det de søger ét sted og det uden at det fører til ekstra administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, men portalen der samler mulighederne. Entertainerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som i tillæg kommer igen for at booke dygtige entertainere.

Det brede sortiment strækker sig fra cirkusartister og -klovne til spændende foredragsholdere indenfor rejser der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Tillige har vi et meget stort udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant genre, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, som står bag bookingportalen. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i over femten år og har derfor stort kendskab til booking af alle typer underholdning. At lave Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen er mere end blot en portal, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også tilknyttet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Eventzonen har desuden et voksende community af folk, som følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Desuden er det vigtigt du husker, at bookingen foretages direkte hos entertaineren, så udover at der ikke er et fordyrende mellemled, så har du også gode muligheder for på forhånd at aftale særlige ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår netop det du ønsker dig.

Er du entertainer og går du med planer om at registrere dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du vil kunne uploade billeder, lydklip, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige kunstnerprofil. Har du videoer på din personlige profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt foretage en vurdering af, om du matcher deres fest eller event. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du leder efter den bedste underholdning til dit næste arrangement eller du er en kunstner, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 klare grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til dygtige entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...