Foredragsholdere nær Bylderup-Bov med foredrag om etik og moral

Martin Elkjær

30 År med tæsk!
Foredraget omhandler fysisk misbrug som barn,mobning, omkring vold avler vold, at tage de forkerte valg når man presses til det.

Hjemby
Esbjerg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 2.500
Vis kunstnerprofil

Lasse Hougaard - Veganisme - miljø, sundhed og dyrerettigheder

Hvorfor veganer? Hvad betyder det for miljøet, sundheden og dyrene?

Hjemby
Svendborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Thorkil Andersen

Undertegnede kommer her med et nyt og spændende og bredt repertoire af foredragsemner, der handler om menneskers arbejde og privatliv og filosofisk...

Hjemby
Egå
Prisniveau
Kr. 1.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Jacob Brøndum Pedersen

Jacob Brøndum Pedersen er en af Danmarks førende eksperter i spændingsfeltet mellem digital dannelse, netetik, digitale normer og virtuelle fælless...

Hjemby
København
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Ann Sofi Lægsgaard Andersen

Foredrag om begravelsesritualets afgørende sjælesørgeriske betydning for at livet leves videre. Hvorfor er det så vigtigt at huske på døden for at ...

Hjemby
Jerslev J
Prisniveau
Kr. 2.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er blandt Danmarks mest spændende og største bookingportaler, hvor man kan finde alle væsentlige former for god underholdning til arrangementer, events og fester for virksomheder såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

Portalens idégrundlag har hele tiden været at blive samlingspunktet for interessante og dygtige entertainere indenfor enhver betydelig underholdningskategori, så danskere som søger fuldendt musik & underholdning kun skal søge ét sted, og det uden det resulterer i ekstra gebyrer til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Eventzonen er bookingportalen, som samler alle valgmulighederne. Entertainerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige vælger at komme tilbage for at booke underholdende entertainere hos os.

Udvalget strækker sig fra mavedansere til interessante foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Eventzonen har derudover et meget stort udvalg af musikere og bands indenfor rigtig mange relevante genrer, og det lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, som er idémanden bag portalen. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over femten år og har derfor masser af erfaring med booking af alle former underholdning. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks bedste system til booking af underholdning, og det er interessant at bemærke at Eventzonen ikke kun ønsker at være samlingspunktet imellem kunder og entertainere, der er også indbygget en blog, hvor man kan finde inspiration til events og festen, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Der er i tillæg et voksende Facebook community, hvor folk følger Eventzonens dygtige kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk, at kunstneren bookes direkte, når du booker via vores portal, så udover at vi har sparet et fordyrende mellemled, så er det muligt forinden at aftale tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får netop det du ønsker dig.

Er du kunstner og går du med planer om at registrere dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest store chancer for, at du vil opleve øget interesse. Efterfølgende giver vi dig i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan uploade lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige kunstnerprofil. Med en video på din profil kan potentielle kunder se dine optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event. Vil du derefter ikke fortsætte med en betalingsprofil, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er entertainer eller søger underholdning til din næste event eller fest, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...