Foredragsholdere i nærheden af Give med foredrag om etik og moral

Martin Elkjær

30 År med tæsk!
Foredraget omhandler fysisk misbrug som barn,mobning, omkring vold avler vold, at tage de forkerte valg når man presses til det.

Hjemby
Esbjerg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 2.500
Vis kunstnerprofil

Thorkil Andersen

Undertegnede kommer her med et nyt og spændende og bredt repertoire af foredragsemner, der handler om menneskers arbejde og privatliv og filosofisk...

Hjemby
Egå
Prisniveau
Kr. 1.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Lasse Hougaard - Veganisme - miljø, sundhed og dyrerettigheder

Hvorfor veganer? Hvad betyder det for miljøet, sundheden og dyrene?

Hjemby
Svendborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Ann Sofi Lægsgaard Andersen

Foredrag om begravelsesritualets afgørende sjælesørgeriske betydning for at livet leves videre. Hvorfor er det så vigtigt at huske på døden for at ...

Hjemby
Jerslev J
Prisniveau
Kr. 2.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Jacob Brøndum Pedersen

Jacob Brøndum Pedersen er en af Danmarks førende eksperter i spændingsfeltet mellem digital dannelse, netetik, digitale normer og virtuelle fælless...

Hjemby
København
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af landets største og mest interessante bookingportaler, så er Eventzonen.dk stedet, kort sagt al slags underholdning indenfor arrangementer, events og fester for private såvel som for firmaer, unge som gamle.

Portalens idégrundlag er at blive samlingspunktet for dygtige og spændende entertainere så personer, der er på jagt efter den perfekte musik og underholdning, indenfor alle relevante underholdningskategorier, kun behøver at søge ét sted, og det vel at mærke uden at de behøver betale ekstra bookinggebyrer eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, men derimod den bookingportal der samler alle mulighederne. Kunstnerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der oven i købet vender tilbage igen og igen og booker dygtige entertainere hos os.

Vores brede sortiment dækker fra klovne til interessante foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Eventzonen har tillige et meget stort udvalg af musikere indenfor enhver relevant genre, lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk er idémanden bag Eventzonen, og han har stor kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks foretrukne system til booking af underholdning, og Eventzonen er mere end et samlingspunkt, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også tilknyttet en blog med gode idéer og inspiration til festen og events, samt indbygget videomuligheder via YouTube. Eventzonen har i tillæg et stigende antal af personer, der følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at vi har sparet et fordyrende mellemled, så har man også god mulighed for forinden at drøfte yderligere tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du opnår lige præcis det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Efterfølgende giver vi dig i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan uploade videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at uploade en video til din personlige profilside, og efterfølgende vil de lynhurtigt vurdere, om du passer godt til deres event. Ønsker du derefter ikke at have betalingsprofilen, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du leder efter den bedste underholdning til dit næste arrangement eller du er en kunstner, så er Eventzonen det rette sted, og det er der tre meget gode grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...