Foredragsholdere i nærheden af Gørlev med foredrag om etik og moral

Lasse Hougaard - Veganisme - miljø, sundhed og dyrerettigheder

Hvorfor veganer? Hvad betyder det for miljøet, sundheden og dyrene?

Hjemby
Svendborg
Vis kunstnerprofil

Jacob Brøndum Pedersen

Jacob Brøndum Pedersen er en af Danmarks førende eksperter i spændingsfeltet mellem digital dannelse, netetik, digitale normer og virtuelle fælless...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Thorkil Andersen

Undertegnede kommer her med et nyt og spændende og bredt repertoire af foredragsemner, der handler om menneskers arbejde og privatliv og filosofisk...

Hjemby
Egå
Vis kunstnerprofil

Martin Elkjær

30 År med tæsk!
Foredraget omhandler fysisk misbrug som barn,mobning, omkring vold avler vold, at tage de forkerte valg når man presses til det.

Hjemby
Esbjerg
Vis kunstnerprofil

Ann Sofi Lægsgaard Andersen

Foredrag om begravelsesritualets afgørende sjælesørgeriske betydning for at livet leves videre. Hvorfor er det så vigtigt at huske på døden for at ...

Hjemby
Jerslev J
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk hører til blandt Danmarks største og mest spændende bookingportaler, kort sagt al slags underholdning indenfor fester, arrangementer og events for private såvel som for firmaer, unge som gamle.

Formålet med denne bookingportal har været at udvikle løsningen, der samler interessante og spændende entertainere indenfor enhver betydelig kategori, så folk som søger efter den helstøbte underholdning & musik, ikke går med uforurettet sag men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at en booking resulterer i yderligere omkostninger til administration etc.. Vi er ikke et bookingbureau, men portalen der samler valgmulighederne. Den enkelte kunstner har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som oven i købet kommer igen og booker underholdende kunstnere.

Sortimentet strækker sig fra dansere til dygtige foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. I tillæg har Eventzonen.dk et bredt udvalg af bands indenfor enhver relevant genre, lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag Eventzonen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning, og Eventzonen.dk ønsker heller ikke blot at være samlingspunktet mellem kunstner og kunde, men har også tilkoblet en blog med inspiration til festen og events, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. Vi har også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker via vores portal, så udover at et fordyrende led er elimineret, så har du også gode muligheder for i god tid at aftale særlige ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens optræden, så du får lige præcis det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest store chancer for, at du vil opleve stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du kan indsætte billeder, lydklip, en udvidet profiltekst og videoer til din kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du uploader video til din profil, og efterfølgende vil de hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres arrangement. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke vil have betalingsprofilen.

Om du er på jagt efter underholdning til din næste event eller du er en entertainer, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...