Foredragsholdere nær Haderslev med foredrag om etik og moral

Martin Elkjær

30 År med tæsk!
Foredraget omhandler fysisk misbrug som barn,mobning, omkring vold avler vold, at tage de forkerte valg når man presses til det.

Hjemby
Esbjerg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 2.500
Vis kunstnerprofil

Lasse Hougaard - Veganisme - miljø, sundhed og dyrerettigheder

Hvorfor veganer? Hvad betyder det for miljøet, sundheden og dyrene?

Hjemby
Svendborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Thorkil Andersen

Undertegnede kommer her med et nyt og spændende og bredt repertoire af foredragsemner, der handler om menneskers arbejde og privatliv og filosofisk...

Hjemby
Egå
Prisniveau
Kr. 1.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Jacob Brøndum Pedersen

Jacob Brøndum Pedersen er en af Danmarks førende eksperter i spændingsfeltet mellem digital dannelse, netetik, digitale normer og virtuelle fælless...

Hjemby
København
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Ann Sofi Lægsgaard Andersen

Foredrag om begravelsesritualets afgørende sjælesørgeriske betydning for at livet leves videre. Hvorfor er det så vigtigt at huske på døden for at ...

Hjemby
Jerslev J
Prisniveau
Kr. 2.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af Danmarks største og mest spændende portaler til booking, så er Eventzonen.dk stedet, for alt hvad der rører sig indenfor underholdning til events, fester og arrangementer for virksomheder såvel som for private, unge som gamle.

At udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere har været idéen med portalen lige fra begyndelsen, og det således at danskere, der leder efter god musik og underholdning indenfor alle relevante underholdningskategorier, kun skal søge ét enkelt sted, og det vel at mærke uden det medfører ekstra gebyrer til administration eller andre omkostninger til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er i stedet portalen hvor alle valgmulighederne samles. Kunstnerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige vælger at komme tilbage for at booke dygtige kunstnere.

Vores brede sortiment strækker sig fra cirkusklovne og -artister til erfarne foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. I tillæg har vi et stort udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant genre, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag bookingportalen står Mogens Birk, der har over femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. At skabe Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til alle typer underholdning er målet for Mogens Birk, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke nøjes med blot at være samlingspunktet imellem kunstnere og deres kunder, der er også tilknyttet en blog, hvor man kan få ideer til festen og events, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Eventzonen har i tillæg et voksende community af personer, der følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når du booker igennem vores portal, så udover at et fordyrende led er fjernet, så er der også gode muligheder for forinden at drøfte ekstra tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får lige netop det du ønsker.

Er du kunstner og vil du gerne registrere dig på Eventzonen, så er der først og fremmest store muligheder for, at du oplever stigende interesse. Senere får du en betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at uploade lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Har du videoer på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event eller fest. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Uanset om du er på jagt efter god underholdning til dit næste arrangement eller du er entertainer, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...