Foredragsholdere tæt på Hårlev med foredrag om etik og moral

Jacob Brøndum Pedersen

Jacob Brøndum Pedersen er en af Danmarks førende eksperter i spændingsfeltet mellem digital dannelse, netetik, digitale normer og virtuelle fælless...

Hjemby
København
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Lasse Hougaard - Veganisme - miljø, sundhed og dyrerettigheder

Hvorfor veganer? Hvad betyder det for miljøet, sundheden og dyrene?

Hjemby
Svendborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Thorkil Andersen

Undertegnede kommer her med et nyt og spændende og bredt repertoire af foredragsemner, der handler om menneskers arbejde og privatliv og filosofisk...

Hjemby
Egå
Prisniveau
Kr. 1.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Martin Elkjær

30 År med tæsk!
Foredraget omhandler fysisk misbrug som barn,mobning, omkring vold avler vold, at tage de forkerte valg når man presses til det.

Hjemby
Esbjerg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 2.500
Vis kunstnerprofil

Ann Sofi Lægsgaard Andersen

Foredrag om begravelsesritualets afgørende sjælesørgeriske betydning for at livet leves videre. Hvorfor er det så vigtigt at huske på døden for at ...

Hjemby
Jerslev J
Prisniveau
Kr. 2.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil
Søger du en af landets mest interessante og største bookingportaler, så er Eventzonen.dk det rette valg, kort sagt alle typer underholdning indenfor fester, events og arrangementer for erhvervsarrangementer såvel som for private, voksne som børn.

At skabe samlingspunktet for interessante entertainere har været formålet med denne portal fra starten, og det så personer på jagt efter den helstøbte musik og underholdning, indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kun behøver at lede ét sted, og det uden at de kommer til at betale yderligere booking- eller andre administrationsgebyrer. Vi er ikke et bookingbureau, men den portal der samler valgmulighederne. Entertainerne har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som oven i købet vender tilbage igen og igen for at booke dygtige og underholdende kunstnere.

Sortimentet dækker fra serveringsteater til spændende foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Eventzonen.dk har derudover et meget bredt udvalg af musikere og bands indenfor enhver kategori, lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, som er idémanden bag bookingportalen. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor masser af erfaring med booking af alle slags underholdning. Målet for Mogens Birk er at lave det mest populære bookingsystem til underholdning i Danmark, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen ikke nøjes med blot at være en portal imellem kunstnere og deres kunder, der er også tilkoblet en blog med inspiration til festen og events, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Derudover er der også et voksende antal besøgende på Facebook, hvor de besøgende følger Eventzonens mange forskellige entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at entertaineren bookes direkte, når der bookes igennem Eventzonen, så udover at et fordyrende led er elimineret, så har man også gode muligheder for i god tid at aftale ekstra tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår lige netop det du ønsker dig.

Er du entertainer og vil du gerne oprette dig på Eventzonen, så er der først og fremmest store muligheder for, at du oplever stigende interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er gratis de 2 første måneder, hvor du vil kunne indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din personlige kunstnerprofil. Med en eller flere videoer på din personlige profilside kan potentielle kunder se dine optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres arrangement. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er entertainer eller leder efter den bedste underholdning til din næste fest eller event, så bør du vælge Eventzonen.dk, og det er der 3 gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...