Foredragsholdere i nærheden af Horsens med foredrag om etik og moral

Thorkil Andersen

Undertegnede kommer her med et nyt og spændende og bredt repertoire af foredragsemner, der handler om menneskers arbejde og privatliv og filosofisk...

Hjemby
Egå
Vis kunstnerprofil

Martin Elkjær

30 År med tæsk!
Foredraget omhandler fysisk misbrug som barn,mobning, omkring vold avler vold, at tage de forkerte valg når man presses til det.

Hjemby
Esbjerg
Vis kunstnerprofil

Lasse Hougaard - Veganisme - miljø, sundhed og dyrerettigheder

Hvorfor veganer? Hvad betyder det for miljøet, sundheden og dyrene?

Hjemby
Svendborg
Vis kunstnerprofil

Ann Sofi Lægsgaard Andersen

Foredrag om begravelsesritualets afgørende sjælesørgeriske betydning for at livet leves videre. Hvorfor er det så vigtigt at huske på døden for at ...

Hjemby
Jerslev J
Vis kunstnerprofil

Jacob Brøndum Pedersen

Jacob Brøndum Pedersen er en af Danmarks førende eksperter i spændingsfeltet mellem digital dannelse, netetik, digitale normer og virtuelle fælless...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil
En af landets meget interessante og store bookingportaler finder du hos Eventzonen , for alt det der sker indenfor god underholdning til events, arrangementer og fester for private såvel som for erhvervsarrangementer, voksne som børn.

Portalens idégrundlag er at blive samlingspunktet for dygtige og interessante entertainere indenfor alle væsentlige kategorier, så personer som leder efter den helstøbte musik & underholdning, kun skal søge ét sted, uden det resulterer i ekstra gebyrer til administration eller andre omkostninger til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, men derimod en portal der samler mulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, som oven i købet kommer tilbage igen og igen og booker dygtige og underholdende entertainere hos os.

Det store udvalg strækker sig fra konferenciers til erfarne foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Vi har tillige et udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag bookingportalen står Mogens Birk, der har over femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. At skabe Danmarks foretrukne og bedste system til booking af alle former underholdning er målet for Mogens Birk, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen ikke begrænser sig til blot at være en portal imellem kunder og entertainere, der er også indbygget både videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration til alt indenfor fester og events. Desuden er der også et stigende antal brugere på Facebook, hvor de besøgende følger Eventzonens mange forskellige entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker igennem Eventzonen, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så er der også god mulighed for i god tid at aftale yderligere tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du får lige netop det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Efterfølgende giver vi dig i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne indsætte lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige profilside. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at uploade en video til din profilside, og derefter vil de hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter underholdning til din næste fest eller du er kunstner, så vælg Eventzonen. Det er der tre meget gode grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...