Foredragsholdere tæt på Karup J med foredrag om etik og moral

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere tæt på Karup J med foredrag om etik og moral, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Eventzonen.dk hører til blandt landets mest spændende og største bookingportaler, kort sagt al slags underholdning indenfor fester, events og arrangementer for erhvervsarrangementer såvel som for private, unge som gamle.

At skabe samlingspunktet for interessante entertainere har været formålet med denne portal fra starten, og det indenfor alle relevante kategorier, så danskere som søger efter den perfekte underholdning og musik, kun behøver at søge ét sted, vel at mærke uden at de behøver betale ekstra administrationsgebyrer eller andre bookinggebyrer. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er i stedet portalen hvor alle mulighederne samles. Den enkelte kunstner har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der tillige vælger at komme tilbage for at booke vores underholdende entertainere.

Det store sortiment dækker fra cirkusartister og -klovne til erfarne foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Tillige har vi et udvalg af bands og musikere indenfor rigtig mange genrer, lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag portalen, og han har stor kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks bedste bookingsystem til underholdning, og Eventzonen er meget mere end en portal, som forbinder kunder med entertainere, der er også indbygget en blog, hvor man kan få inspiration til events og festen, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. Der er derudover et voksende Facebook community, hvor folk følger Eventzonens dygtige entertainere.

Ønsker du at booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker igennem vores portal, så udover at et fordyrende led er fjernet, så har du også muligheder for på forhånd at aftale yderligere tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du får lige netop det du ønsker dig.

Er du kunstner og vil du gerne oprette dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du oplever en øget interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første 2 måneder, hvor du vil kunne uploade lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Med en eller flere videoer på din profil kan interesserede kunder se dine optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event eller fest. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter den bedste underholdning til dit næste arrangement eller du er en kunstner, skal du vælge Eventzonen.dk, og det er der 3 gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige entertainere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...