Foredragsholdere tæt på Kirke Hyllinge med foredrag om etik og moral

Jacob Brøndum Pedersen

Jacob Brøndum Pedersen er en af Danmarks førende eksperter i spændingsfeltet mellem digital dannelse, netetik, digitale normer og virtuelle fælless...

Hjemby
København
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Lasse Hougaard - Veganisme - miljø, sundhed og dyrerettigheder

Hvorfor veganer? Hvad betyder det for miljøet, sundheden og dyrene?

Hjemby
Svendborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Thorkil Andersen

Undertegnede kommer her med et nyt og spændende og bredt repertoire af foredragsemner, der handler om menneskers arbejde og privatliv og filosofisk...

Hjemby
Egå
Prisniveau
Kr. 1.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Ann Sofi Lægsgaard Andersen

Foredrag om begravelsesritualets afgørende sjælesørgeriske betydning for at livet leves videre. Hvorfor er det så vigtigt at huske på døden for at ...

Hjemby
Jerslev J
Prisniveau
Kr. 2.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Martin Elkjær

30 År med tæsk!
Foredraget omhandler fysisk misbrug som barn,mobning, omkring vold avler vold, at tage de forkerte valg når man presses til det.

Hjemby
Esbjerg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 2.500
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af landets mest spændende og største portaler til booking, så er Eventzonen stedet, hvor man finder alle relevante typer underholdning til events, fester og arrangementer for firmaer såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

Formålet med denne portal er at udvikle løsningen, der samler spændende og interessante entertainere indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, så personer der leder fuldendt underholdning & musik ikke går forgæves men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at bookingen medfører yderligere gebyrer til administration m.v.. Vi er bookingportalen, der samler mulighederne. Kunstnerne vælger selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige kommer tilbage igen og igen for at booke underholdende entertainere hos os.

Vores store udvalg dækker fra close-up trylleri til interessante foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. I tillæg har Eventzonen.dk et udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk er idémanden bag bookingportalen, og han har stor erfaring med booking af alle slags underholdning efter mere end 15 år i branchen. Målet for Mogens Birk er at lave det bedste bookingsystem til underholdning i Danmark, og det er værd at bemærke at Eventzonen ikke nøjes med blot at være portalen imellem kunstnere og deres kunder, der er også tilknyttet både videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få inspiration og gode idéer til den næste fest eller event. Derudover er der et community på Facebook, der hele tiden vokser, hvor de besøgende følger Eventzonens mange forskellige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende mellemled er fjernet, så er det muligt inden en fest at aftale særlige ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får præcis det du ønsker.

Hvis du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Efterfølgende giver vi dig i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at indsætte billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din profilside. Hvis du vælger at få videoer på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres arrangement. Ønsker du herefter ikke at fortsætte med betalingsprofilen, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du søger den bedste underholdning til dit næste arrangement eller du er entertainer, så vælg Eventzonen.dk, og det er der tre meget gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...