Foredragsholdere tæt på Kongens Lyngby med foredrag om etik og moral

Jacob Brøndum Pedersen

Jacob Brøndum Pedersen er en af Danmarks førende eksperter i spændingsfeltet mellem digital dannelse, netetik, digitale normer og virtuelle fælless...

Hjemby
København
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Thorkil Andersen

Undertegnede kommer her med et nyt og spændende og bredt repertoire af foredragsemner, der handler om menneskers arbejde og privatliv og filosofisk...

Hjemby
Egå
Prisniveau
Kr. 1.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Fair ARA - Veganisme, anti-speciesisme og dyrerettigheder

Hvorfor veganer? Hvad betyder det for miljøet, sundheden og dyrene?

Hjemby
Svendborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Ann Sofi Lægsgaard Andersen

Foredrag om begravelsesritualets afgørende sjælesørgeriske betydning for at livet leves videre. Hvorfor er det så vigtigt at huske på døden for at ...

Hjemby
Jerslev J
Prisniveau
Kr. 2.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Martin Elkjær

30 År med tæsk!
Foredraget omhandler fysisk misbrug som barn,mobning, omkring vold avler vold, at tage de forkerte valg når man presses til det.

Hjemby
Esbjerg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 2.500
Vis kunstnerprofil
Søger du en af Danmarks største og mest spændende bookingportaler, så er Eventzonen.dk det rette valg, hvor du finder alle relevante former for kvalitetsunderholdning til events, fester og arrangementer for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, gamle som unge.

Idéen bag bookingportalen har været at skabe samlingspunktet for spændende entertainere indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, så folk som leder ideel underholdning og musik kun skal søge ét enkelt sted, vel at mærke uden det medfører ekstra gebyrer til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er i stedet den bookingportal hvor alle mulighederne samles. Den enkelte entertainer har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige kommer tilbage igen og igen og booker underholdende og dygtige entertainere hos os.

Sortimentet strækker sig fra stand-up komikere til dygtige foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. I tillæg har vi et meget stort udvalg af bands indenfor enhver relevant genre, lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag Eventzonen står Mogens Birk, der har mere end femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at lave landets foretrukne system til booking af underholdning, og Eventzonen er mere end blot en portal, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også tilknyttet både YouTube og en blog, hvor man kan finde gode idéer og inspiration til alt indenfor events og fester. Vi har også et voksende community af brugere på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, så er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så har du også god mulighed for inden en fest eller event at aftale yderligere tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får lige præcis det du ønsker dig.

Er du entertainer og går du med planer om at registrere dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Dernæst giver vi dig i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din profilside. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du indsætter en video til din profil, og efterfølgende vil de hurtigt kunne vurdere, om du passer godt til deres arrangement. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke vil have betalingsprofilen.

Om du er på jagt efter den bedste underholdning til din næste fest eller du er en kunstner, så vælg Eventzonen. Det er der tre klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...