Foredragsholdere tæt på Løgstør med foredrag om etik og moral

Ann Sofi Lægsgaard Andersen

Foredrag om begravelsesritualets afgørende sjælesørgeriske betydning for at livet leves videre. Hvorfor er det så vigtigt at huske på døden for at ...

Hjemby
Jerslev J
Vis kunstnerprofil

Thorkil Andersen

Undertegnede kommer her med et nyt og spændende og bredt repertoire af foredragsemner, der handler om menneskers arbejde og privatliv og filosofisk...

Hjemby
Egå
Vis kunstnerprofil

Martin Elkjær

30 År med tæsk!
Foredraget omhandler fysisk misbrug som barn,mobning, omkring vold avler vold, at tage de forkerte valg når man presses til det.

Hjemby
Esbjerg
Vis kunstnerprofil

Lasse Hougaard - Veganisme - miljø, sundhed og dyrerettigheder

Hvorfor veganer? Hvad betyder det for miljøet, sundheden og dyrene?

Hjemby
Svendborg
Vis kunstnerprofil

Jacob Brøndum Pedersen

Jacob Brøndum Pedersen er en af Danmarks førende eksperter i spændingsfeltet mellem digital dannelse, netetik, digitale normer og virtuelle fælless...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil
Søger du en af landets mest interessante og største bookingportaler, så er Eventzonen.dk stedet, kort sagt al slags underholdning indenfor fester, events og arrangementer for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, voksne som børn.

Bookingportalens formål er at blive samlingspunktet for dygtige og interessante entertainere så folk, der søger efter den ideelle musik & underholdning, indenfor alle relevante underholdningskategorier, kan lede efter det de søger ét sted og uden at der skal betales yderligere administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, men den portal der samler alle valgmulighederne. Den enkelte kunstner har selv besluttet at oprette en profil hos Evenzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige kommer igen og booker kunstnere hos os.

Sortimentet strækker sig fra cirkusartister til dygtige foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Derudover har vi et udvalg af bands og musikere indenfor rigtig mange relevante kategorier, lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag portalen står Mogens Birk, der har mere end femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til alle slags underholdning, og Eventzonen begrænser sig da heller ikke til blot at være portalen mellem entertainer og kunde, men har også tilknyttet YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Eventzonen.dk har derudover et stigende antal af personer, som følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Derudover er det vigtigt at huske, at bookingen sendes direkte til entertaineren, så udover at et fordyrende mellemled er væk, så er det muligt inden en fest eller event at drøfte tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige præcis det du ønsker dig.

Er du kunstner og vil du gerne registrere dig på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst giver vi dig i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din kunstnerprofil. Har du en video på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du matcher deres arrangement. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du søger underholdning til dit næste arrangement eller du er entertainer, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...