Foredragsholdere i nærheden af Lunderskov med foredrag om etik og moral

Martin Elkjær

30 År med tæsk!
Foredraget omhandler fysisk misbrug som barn,mobning, omkring vold avler vold, at tage de forkerte valg når man presses til det.

Hjemby
Esbjerg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 2.500
Vis kunstnerprofil

Lasse Hougaard - Veganisme - miljø, sundhed og dyrerettigheder

Hvorfor veganer? Hvad betyder det for miljøet, sundheden og dyrene?

Hjemby
Svendborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Thorkil Andersen

Undertegnede kommer her med et nyt og spændende og bredt repertoire af foredragsemner, der handler om menneskers arbejde og privatliv og filosofisk...

Hjemby
Egå
Prisniveau
Kr. 1.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Jacob Brøndum Pedersen

Jacob Brøndum Pedersen er en af Danmarks førende eksperter i spændingsfeltet mellem digital dannelse, netetik, digitale normer og virtuelle fælless...

Hjemby
København
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Ann Sofi Lægsgaard Andersen

Foredrag om begravelsesritualets afgørende sjælesørgeriske betydning for at livet leves videre. Hvorfor er det så vigtigt at huske på døden for at ...

Hjemby
Jerslev J
Prisniveau
Kr. 2.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk hører til blandt landets største og mest spændende portaler til booking, kort sagt al slags underholdning indenfor fester, events og arrangementer for private såvel som for virksomheder, voksne som børn.

Formålet med portalen har været at udvikle en løsning, der samler spændende og interessante entertainere således at danskere, der leder efter ideel underholdning & musik indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, ikke går forgæves men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen medfører yderligere omkostninger til administration etc.. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er derimod en portal hvor alle valgmulighederne samles. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos Evenzonen.dk, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der oven i købet kommer igen og booker underholdende og dygtige entertainere hos os.

Sortimentet dækker fra børnetrylleri til erfarne foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Vi har i tillæg et meget bredt udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant genre, lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk er manden bag bookingportalen, og Mogens har masser af erfaring med booking af alle slags underholdning efter mere end femten år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks foretrukne og bedste system til booking af alle typer underholdning, og Eventzonen er mere end bare en portal, som forbinder kunder med entertainere, der er også tilkoblet YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Der er desuden også et stigende antal besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Derudover er det vigtigt du husker, at en booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende led er fjernet, så har man også muligheder for forinden at drøfte specielle ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige netop det du ønsker.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du kan indsætte billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Med en video på din profilside kan potentielle kunder se dine optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres fest eller event. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du søger god underholdning til dit næste arrangement eller du er en entertainer, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...