Foredragsholdere i nærheden af Næstved med foredrag om etik og moral

Jacob Brøndum Pedersen

Jacob Brøndum Pedersen er en af Danmarks førende eksperter i spændingsfeltet mellem digital dannelse, netetik, digitale normer og virtuelle fælless...

Hjemby
København
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Lasse Hougaard - Veganisme - miljø, sundhed og dyrerettigheder

Hvorfor veganer? Hvad betyder det for miljøet, sundheden og dyrene?

Hjemby
Svendborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Thorkil Andersen

Undertegnede kommer her med et nyt og spændende og bredt repertoire af foredragsemner, der handler om menneskers arbejde og privatliv og filosofisk...

Hjemby
Egå
Prisniveau
Kr. 1.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Martin Elkjær

30 År med tæsk!
Foredraget omhandler fysisk misbrug som barn,mobning, omkring vold avler vold, at tage de forkerte valg når man presses til det.

Hjemby
Esbjerg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 2.500
Vis kunstnerprofil

Ann Sofi Lægsgaard Andersen

Foredrag om begravelsesritualets afgørende sjælesørgeriske betydning for at livet leves videre. Hvorfor er det så vigtigt at huske på døden for at ...

Hjemby
Jerslev J
Prisniveau
Kr. 2.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en portal til booking, som er en af landets største og mest interessante, for alt det der rører sig indenfor underholdning til arrangementer, fester og events for firmaer såvel som for privatpersoner, gamle som unge.

Idégrundlaget for bookingportalen har hele tiden været at udvikle løsningen, der samler spændende og interessante entertainere indenfor alle relevante kategorier, så personer som er på jagt efter den ideelle musik & underholdning, kun har brug for at søge ét sted, og det uden at de behøver betale ekstra bookinggebyrer eller andre administrationsgebyrer. Vi er ikke bookingbureauet, men i stedet den bookingportal der samler alle mulighederne. Kunstnerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som i tillæg kommer igen og booker dygtige entertainere hos os.

Sortimentet dækker fra stand-up komikere til dygtige foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. I tillæg har vi et udvalg af musikere indenfor rigtig mange interessante genrer, lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, der står bag bookingportalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over femten år og har derfor stor erfaring med booking af alle typer underholdning. Mogens Birk har det mål at skabe landets bedste bookingsystem til underholdning, og i tillæg skal Eventzonen.dk være mere end et samlingspunkt, hvor kunder og kunstnere kan finde hinanden. Derfor er der også indbygget både videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration til den næste event eller fest. Der er derudover et voksende Facebook community, hvor personer følger Eventzonens dygtige entertainere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når du booker via vores portal, så udover at vi har fjernet et fordyrende led, så er det muligt forinden at aftale særlige ønsker og tilpasninger til entertainerens optræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker.

Er du kunstner og vil du gerne oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du kan uploade lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din kunstnerprofil. Har du en eller flere videoer på din profilside, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event eller fest. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Uanset om du er kunstner eller leder efter den bedste underholdning til din næste fest eller event, så bør du vælge Eventzonen. Det er der 3 helt klare grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...