Foredragsholdere tæt på Odense med foredrag om etik og moral

Lasse Hougaard - Veganisme - miljø, sundhed og dyrerettigheder

Hvorfor veganer? Hvad betyder det for miljøet, sundheden og dyrene?

Hjemby
Svendborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Thorkil Andersen

Undertegnede kommer her med et nyt og spændende og bredt repertoire af foredragsemner, der handler om menneskers arbejde og privatliv og filosofisk...

Hjemby
Egå
Prisniveau
Kr. 1.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Martin Elkjær

30 År med tæsk!
Foredraget omhandler fysisk misbrug som barn,mobning, omkring vold avler vold, at tage de forkerte valg når man presses til det.

Hjemby
Esbjerg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 2.500
Vis kunstnerprofil

Jacob Brøndum Pedersen

Jacob Brøndum Pedersen er en af Danmarks førende eksperter i spændingsfeltet mellem digital dannelse, netetik, digitale normer og virtuelle fælless...

Hjemby
København
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Ann Sofi Lægsgaard Andersen

Foredrag om begravelsesritualets afgørende sjælesørgeriske betydning for at livet leves videre. Hvorfor er det så vigtigt at huske på døden for at ...

Hjemby
Jerslev J
Prisniveau
Kr. 2.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er blandt landets mest spændende og største portaler til booking, for alt hvad der sker indenfor kvalitetsunderholdning til events, fester og arrangementer for privatpersoner såvel som for firmaer, voksne som børn.

Idéen bag bookingportalen er at udvikle samlingspunktet for interessante entertainere indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, så danskere på jagt efter perfekt musik & underholdning kun skal søge ét sted, og det uden det resulterer i yderligere omkostninger til administration eller andre bookingomkostninger. Vi er den bookingportal, der samler mulighederne. Kunstnerne vælger selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som tillige kommer igen og booker dygtige kunstnere.

Det store udvalg strækker sig fra klovne til erfarne foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. I tillæg har Eventzonen.dk et udvalg af bands indenfor rigtig mange interessante kategorier, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Manden bag Eventzonen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. At lave Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til alle former underholdning er målet for Mogens Birk, og i tillæg skal Eventzonen være mere end blot en portal, hvor entertainere og deres kunder opnår kontakt. Derfor er der også tilknyttet både videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde gode idéer til den næste fest eller event. Derudover er der også et voksende antal brugere på Facebook, hvor de besøgende følger vores mange entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at der ikke længere er noget fordyrende mellemled, så er der også god mulighed for på forhånd at drøfte særlige ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår præcis det du ønsker.

Hvis du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der først og fremmest store chancer for, at du oplever en øget interesse. Senere giver vi dig i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at indsætte lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du uploader video til din profil, og efterfølgende vil de lynhurtigt vurdere, om du passer godt til deres event. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du helt automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du er entertainer eller leder efter underholdning til dit næste arrangement, så bør du vælge Eventzonen.dk. Det er der tre helt klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...