Foredragsholdere nær Randers med foredrag om etik og moral

Thorkil Andersen

Undertegnede kommer her med et nyt og spændende og bredt repertoire af foredragsemner, der handler om menneskers arbejde og privatliv og filosofisk...

Hjemby
Egå
Vis kunstnerprofil

Ann Sofi Lægsgaard Andersen

Foredrag om begravelsesritualets afgørende sjælesørgeriske betydning for at livet leves videre. Hvorfor er det så vigtigt at huske på døden for at ...

Hjemby
Jerslev J
Vis kunstnerprofil

Thomas Hansen

Officer af Reserven, 3 års udsendelse for FN, som FN Observatør (1,5 år i det tidligere Jugoslavien, 1,5 år i Kashmir).
Jagt , jagtarrangør, jagt...

Hjemby
Gram
Prisniveau
Kr. 2.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Martin Elkjær

30 År med tæsk!
Foredraget omhandler fysisk misbrug som barn,mobning, omkring vold avler vold, at tage de forkerte valg når man presses til det.

Hjemby
Esbjerg
Vis kunstnerprofil

Lasse Hougaard - Veganisme - miljø, sundhed og dyrerettigheder

Hvorfor veganer? Hvad betyder det for miljøet, sundheden og dyrene?

Hjemby
Svendborg
Vis kunstnerprofil

Jacob Brøndum Pedersen

Jacob Brøndum Pedersen er en af Danmarks førende eksperter i spændingsfeltet mellem digital dannelse, netetik, digitale normer og virtuelle fælless...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en af Danmarks mest interessante og største bookingportaler, kort sagt al slags underholdning indenfor fester, events og arrangementer for private såvel som for firmaer, børn som voksne.

Idéen bag denne bookingportal er at udvikle et samlingspunkt for interessante entertainere indenfor alle relevante underholdningskategorier, så personer som er på jagt efter ideel musik & underholdning kan søge det de leder efter ét og samme sted og det uden at det medfører yderligere administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Eventzonen er ikke bookingbureauet, men portalen der samler alle valgmulighederne. Kunstnerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen, fordi portalen har god trafik af mange kunder, som i tillæg kommer tilbage igen og igen for at booke vores underholdende og dygtige kunstnere.

Udvalget strækker sig fra ballonklovne til spændende foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Vi har tillige et stort udvalg af musikere og bands indenfor alle interessante kategorier, og det lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk er manden bag bookingportalen, og han har stor erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning, og Eventzonen begrænser sig da heller ikke til blot at være et samlingspunkt mellem kunstner og kunde, men har også tilkoblet både YouTube og en blog med idéer til den næste fest eller event. Vi har også et voksende community af brugere på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede entertainere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker via Eventzonens portal, så udover at et fordyrende led er fjernet, så er der også mulighed for inden en fest eller event at drøfte særlige ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får netop det du ønsker dig.

Er du kunstner og ønsker du at registrere dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du oplever en stigende interesse. Efterfølgende får du en betalingsprofil helt gratis i de første 2 måneder, hvor du vil kunne indsætte lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din profilside. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din personlige profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du matcher deres event eller fest. Vil du herefter ikke have en betalingsprofil, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller du er på jagt efter god underholdning til din næste event eller fest, så vælg Eventzonen, og det er der 3 klare grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...