Foredragsholdere i nærheden af Regstrup med foredrag om etik og moral

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere i nærheden af Regstrup med foredrag om etik og moral, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Foredrag.

Eventzonen er en portal til booking, der er en af Danmarks største og mest interessante, for alt hvad der sker indenfor kvalitetsunderholdning til arrangementer, fester og events for private såvel som for virksomheder, unge som gamle.

At skabe samlingspunktet for spændende entertainere har været idéen med portalen lige fra starten, og det så danskere, der søger efter den perfekte underholdning & musik, indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kan lede efter det de søger et enkelt sted og det uden at der skal betales yderligere administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, men den portal der samler alle mulighederne. Entertainerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som i tillæg vælger at komme tilbage og booker underholdende og dygtige kunstnere.

Sortimentet dækker fra konferenciers til spændende foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Vi har derudover et udvalg af musikere indenfor rigtig mange kategorier, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, som står bag portalen. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i over femten år og har derfor stort kendskab til booking af alle former underholdning. Målet for Mogens Birk er at skabe det mest populære system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen.dk er mere end blot en portal, som forbinder kunder med kunstnere, der er også indbygget både videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få inspiration og idéer til alt indenfor events og fester. Derudover er der også et voksende antal besøgende på Facebook, hvor brugerne følger Eventzonens mange forskellige kunstnere og entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er derudover vigtigt at huske, at bookingen sendes direkte til entertaineren, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så har du også muligheder for forinden at drøfte ekstra tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår lige netop det du ønsker.

Såfremt du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Dernæst giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du vil kunne uploade lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at uploade en video til din personlige profilside, og derefter vil de hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres arrangement. Vil du derefter ikke fortsætte med en betalingsprofil, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er kunstner eller du er på jagt efter god underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...