Foredragsholdere tæt på Ribe med foredrag om etik og moral

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere tæt på Ribe med foredrag om etik og moral, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Eventzonen.dk er blandt landets mest interessante og største portaler til booking, for alt hvad der rører sig indenfor god underholdning til arrangementer, events og fester for private såvel som for erhvervsarrangementer, gamle som unge.

At skabe samlingspunktet for spændende entertainere har været idégrundlaget med portalen fra begyndelsen, og det indenfor enhver relevant kategori, så danskere der er på jagt efter den ideelle musik & underholdning, kan søge det de leder efter ét sted og uden at det medfører ekstra administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til bookingen. Vi er bookingportalen, der samler alle valgmulighederne. Kunstnerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som oven i købet vender tilbage igen og igen og booker underholdende kunstnere hos os.

Udvalget dækker fra cirkusklovne og -artister til dygtige foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Vi har i tillæg et udvalg af bands og musikere indenfor enhver genre, lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag bookingportalen, og Mogens har stor erfaring med booking af alle former underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks foretrukne bookingsystem til underholdning, og Eventzonen er meget mere end blot portalen, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også tilknyttet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Derudover er der også et stigende antal af brugere på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker via vores portal, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så er der også muligheder for på forhånd at aftale specielle ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får lige netop det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du vil opleve øget interesse. Senere giver vi dig i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne indsætte lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige profilside. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres arrangement. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du er kunstner eller leder efter den bedste underholdning til din næste event eller fest, så bør du vælge Eventzonen.dk, og det er der 3 klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...