Foredragsholdere nær Skanderborg med foredrag om etik og moral

Thorkil Andersen

Undertegnede kommer her med et nyt og spændende og bredt repertoire af foredragsemner, der handler om menneskers arbejde og privatliv og filosofisk...

Hjemby
Egå
Prisniveau
Kr. 1.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Martin Elkjær

30 År med tæsk!
Foredraget omhandler fysisk misbrug som barn,mobning, omkring vold avler vold, at tage de forkerte valg når man presses til det.

Hjemby
Esbjerg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 2.500
Vis kunstnerprofil

Lasse Hougaard - Veganisme - miljø, sundhed og dyrerettigheder

Hvorfor veganer? Hvad betyder det for miljøet, sundheden og dyrene?

Hjemby
Svendborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Ann Sofi Lægsgaard Andersen

Foredrag om begravelsesritualets afgørende sjælesørgeriske betydning for at livet leves videre. Hvorfor er det så vigtigt at huske på døden for at ...

Hjemby
Jerslev J
Prisniveau
Kr. 2.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Jacob Brøndum Pedersen

Jacob Brøndum Pedersen er en af Danmarks førende eksperter i spændingsfeltet mellem digital dannelse, netetik, digitale normer og virtuelle fælless...

Hjemby
København
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil
En af landets store og meget spændende bookingportaler kan du finde hos Eventzonen , for alt hvad der rører sig indenfor underholdning til arrangementer, events og fester for firmaer såvel som for private, gamle som unge.

Idégrundlaget for portalen er at skabe løsningen, der samler interessante og spændende entertainere så personer, der søger efter den helstøbte musik og underholdning, indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kun skal søge ét sted, vel at mærke uden at de skal betale ekstra administrations- eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er derimod bookingportalen hvor valgmulighederne samles. Entertainerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige vælger at komme tilbage for at booke dygtige entertainere hos os.

Udvalget strækker sig fra voksentrylleri til erfarne foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Eventzonen.dk har tillige et udvalg af musikere indenfor enhver relevant genre, lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag bookingportalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har over 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at lave landets mest populære system til booking af underholdning, og i tillæg skal Eventzonen.dk være mere end bare et samlingspunkt, hvor kunstnere og deres kunder kan opnå kontakt. Derfor er der også tilkoblet YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Der er desuden også et voksende community af brugere på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker via vores portal, så udover at vi har sparet et fordyrende led, så er det muligt inden en fest at aftale ekstra tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker.

Såfremt du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at indsætte billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event. Vil du herefter ikke have betalingsprofilen, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller du er på jagt efter god underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...