Foredragsholdere tæt på Skive med foredrag om etik og moral

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere tæt på Skive med foredrag om etik og moral, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

En af Danmarks meget spændende og store bookingportaler er at finde hos Eventzonen.dk , hvor man finder alle væsentlige genrer indenfor god underholdning til fester, events og arrangementer for virksomheder såvel som for privatpersoner, voksne som børn.

Portalens formål er at blive et samlingspunkt for interessante og dygtige entertainere så folk, som leder efter den ideelle underholdning & musik, indenfor enhver relevant underholdningskategori, kun skal søge ét sted, vel at mærke uden det resulterer i ekstra gebyrer til administration eller andre omkostninger til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er derimod den bookingportal hvor mulighederne samles. Den enkelte kunstner har selv valgt at oprette en profil hos Evenzonen, fordi vi har god trafik af mange kunder, som tillige vælger at komme tilbage for at booke dygtige og underholdende kunstnere hos os.

Udvalget dækker fra ballonklovne til erfarne foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Vi har derudover et udvalg af bands indenfor enhver relevant genre, lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Manden bag portalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning, og Eventzonen er meget mere end bare portalen, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også tilknyttet både videomuligheder via YouTube samt en blog med inspiration til den næste event eller fest. Derudover er der også et stigende antal af besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede entertainere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Desuden er det vigtigt at huske, at en booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så er det muligt forinden at aftale yderligere tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får lige præcis det du ønsker dig.

Er du kunstner og går du med planer om at oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Senere giver vi dig i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Med en eller flere videoer på din personlige profilside kan potentielle kunder se dine optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event eller fest. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke vil have en betalingsprofil.

Om du er kunstner eller søger underholdning til din næste fest eller event, så vælg Eventzonen.dk. Det er der 3 meget gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...