Foredragsholdere i nærheden af Sommersted med foredrag om etik og moral

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere i nærheden af Sommersted med foredrag om etik og moral, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

Eventzonen er blandt landets største og mest interessante bookingportaler, for alt det der sker indenfor god underholdning til events, fester og arrangementer for erhvervsarrangementer såvel som for private, voksne som børn.

Idégrundlaget for portalen har været at skabe samlingspunktet for interessante entertainere så folk, som leder efter den ideelle musik og underholdning, indenfor alle relevante underholdningskategorier, kun behøver at søge ét sted, og det uden at de skal betale yderligere administrations- eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er i stedet bookingportalen hvor mulighederne samles. Den enkelte kunstner har selv besluttet at oprette en profil hos Evenzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som oven i købet kommer tilbage igen og igen og booker vores dygtige kunstnere.

Sortimentet strækker sig fra close-up trylleri til dygtige foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Tillige har vi et bredt udvalg af musikere og bands indenfor mange relevante kategorier, lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Manden bag portalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. At skabe Danmarks foretrukne og bedste system til booking af alle former underholdning er målet for Mogens Birk, og i tillæg skal Eventzonen.dk være mere end et samlingspunkt, hvor kunder og entertainere opnår kontakt. Derfor er der også tilknyttet en blog med gode idéer og inspiration til events og festen, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. Derudover er der også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede entertainere.

Ønsker du at booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at entertaineren bookes direkte, når du booker via vores portal, så udover at et fordyrende led er sparet, så er det muligt på forhånd at aftale yderligere tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du får præcis det du ønsker dig.

Er du kunstner og ønsker du at registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Senere får du i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Med en video på din personlige profilside kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event eller fest. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er kunstner eller du er på jagt efter god underholdning til din næste event eller fest, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre gode grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...