Foredragsholdere i nærheden af Svinninge med foredrag om etik og moral

Jacob Brøndum Pedersen

Jacob Brøndum Pedersen er en af Danmarks førende eksperter i spændingsfeltet mellem digital dannelse, netetik, digitale normer og virtuelle fælless...

Hjemby
København
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Thorkil Andersen

Undertegnede kommer her med et nyt og spændende og bredt repertoire af foredragsemner, der handler om menneskers arbejde og privatliv og filosofisk...

Hjemby
Egå
Prisniveau
Kr. 1.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Lasse Hougaard - Veganisme - miljø, sundhed og dyrerettigheder

Hvorfor veganer? Hvad betyder det for miljøet, sundheden og dyrene?

Hjemby
Svendborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Martin Elkjær

30 År med tæsk!
Foredraget omhandler fysisk misbrug som barn,mobning, omkring vold avler vold, at tage de forkerte valg når man presses til det.

Hjemby
Esbjerg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 2.500
Vis kunstnerprofil

Ann Sofi Lægsgaard Andersen

Foredrag om begravelsesritualets afgørende sjælesørgeriske betydning for at livet leves videre. Hvorfor er det så vigtigt at huske på døden for at ...

Hjemby
Jerslev J
Prisniveau
Kr. 2.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil
En af landets store og meget spændende bookingportaler er at finde hos Eventzonen , for alt det der sker indenfor underholdning til fester, events og arrangementer for virksomheder såvel som for private, børn som voksne.

Portalens formål har hele tiden været at blive samlingspunktet for spændende og dygtige entertainere indenfor enhver relevant underholdningskategori, så danskere som er på jagt efter perfekt underholdning og musik kan søge det de leder efter et enkelt sted og uden at det medfører yderligere administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, men i stedet bookingportalen der samler alle mulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos Evenzonen.dk, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som i tillæg vender tilbage igen og igen og booker entertainere hos os.

Det store sortiment strækker sig fra cirkusartister til dygtige foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Vi har derudover et meget stort udvalg af bands indenfor mange relevante kategorier, lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag Eventzonen står Mogens Birk fra Holstebro, der har over 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at lave landets bedste system til booking af underholdning, og Eventzonen ønsker heller ikke blot at være samlingspunktet mellem kunde og kunstner, men har også indbygget en blog med gode idéer og inspiration til events og festen, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Der er desuden også et stigende antal af brugere på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Det er derudover vigtigt at huske, at bookingen foretages direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende mellemled er sparet, så er der også muligheder for i god tid at aftale særlige ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår lige netop det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du oplever en øget interesse. Senere får du i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at indsætte billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få videoer på din personlige profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne vurdere, om du matcher deres event eller fest. Vil du herefter ikke fortsætte med betalingsprofilen, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er entertainer eller du er på jagt efter den bedste underholdning til din næste fest eller event, skal du vælge Eventzonen.dk, og det er der tre meget gode grunde til:

Så den direkte vej til kunstnere, sker via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...