Foredragsholdere tæt på Tarm med foredrag om etik og moral

Martin Elkjær

30 År med tæsk!
Foredraget omhandler fysisk misbrug som barn,mobning, omkring vold avler vold, at tage de forkerte valg når man presses til det.

Hjemby
Esbjerg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 2.500
Vis kunstnerprofil

Thorkil Andersen

Undertegnede kommer her med et nyt og spændende og bredt repertoire af foredragsemner, der handler om menneskers arbejde og privatliv og filosofisk...

Hjemby
Egå
Prisniveau
Kr. 1.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Lasse Hougaard - Veganisme - miljø, sundhed og dyrerettigheder

Hvorfor veganer? Hvad betyder det for miljøet, sundheden og dyrene?

Hjemby
Svendborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Ann Sofi Lægsgaard Andersen

Foredrag om begravelsesritualets afgørende sjælesørgeriske betydning for at livet leves videre. Hvorfor er det så vigtigt at huske på døden for at ...

Hjemby
Jerslev J
Prisniveau
Kr. 2.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Jacob Brøndum Pedersen

Jacob Brøndum Pedersen er en af Danmarks førende eksperter i spændingsfeltet mellem digital dannelse, netetik, digitale normer og virtuelle fælless...

Hjemby
København
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en portal til booking, som er blandt Danmarks største og mest interessante, for alt det der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til arrangementer, events og fester for private såvel som for erhvervsarrangementer, voksne som børn.

Idéen bag portalen har været at skabe et samlingspunkt for spændende entertainere således at personer, som er på jagt efter perfekt underholdning & musik indenfor enhver relevant underholdningskategori, kan søge det de leder efter ét sted og uden at der skal betales yderligere administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, men i stedet den bookingportal der samler mulighederne. Kunstnerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige kommer igen for at booke vores underholdende entertainere.

Udvalget strækker sig fra voksentrylleri til spændende foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. I tillæg har Eventzonen et meget bredt udvalg af musikere indenfor rigtig mange relevante genrer, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag portalen står Mogens Birk, der har mere end 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks bedste bookingsystem til underholdning, og Eventzonen ønsker heller ikke blot at være et samlingspunkt mellem kunde og entertainer, men har også indbygget en blog, hvor man kan finde inspiration til festen og events, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. I tillæg er der også et community på Facebook, som hele tiden stiger, hvor brugerne følger Eventzonens mange kunstnere og entertainere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker via vores portal, så udover at vi har elimineret et fordyrende led, så har du også gode muligheder for i god tid at aftale yderligere tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får lige netop det du ønsker.

Er du entertainer og går du med planer om at registrere dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Senere får du i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne uploade en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at uploade en video til din profilside, og derefter vil de lynhurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke vil have betalingsprofilen.

Uanset om du søger den bedste underholdning til din næste event eller du er en entertainer, så vælg Eventzonen, og det er der 3 klare grunde til:

Den direkte vej til kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...