Foredragsholdere nær Valby med foredrag om etik og moral

Jacob Brøndum Pedersen

Jacob Brøndum Pedersen er en af Danmarks førende eksperter i spændingsfeltet mellem digital dannelse, netetik, digitale normer og virtuelle fælless...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Lasse Hougaard - Veganisme - miljø, sundhed og dyrerettigheder

Hvorfor veganer? Hvad betyder det for miljøet, sundheden og dyrene?

Hjemby
Svendborg
Vis kunstnerprofil

Thorkil Andersen

Undertegnede kommer her med et nyt og spændende og bredt repertoire af foredragsemner, der handler om menneskers arbejde og privatliv og filosofisk...

Hjemby
Egå
Vis kunstnerprofil

Ann Sofi Lægsgaard Andersen

Foredrag om begravelsesritualets afgørende sjælesørgeriske betydning for at livet leves videre. Hvorfor er det så vigtigt at huske på døden for at ...

Hjemby
Jerslev J
Vis kunstnerprofil

Martin Elkjær

30 År med tæsk!
Foredraget omhandler fysisk misbrug som barn,mobning, omkring vold avler vold, at tage de forkerte valg når man presses til det.

Hjemby
Esbjerg
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af landets største og mest spændende bookingportaler, så er Eventzonen stedet, for alt det der sker indenfor underholdning til fester, arrangementer og events for privatpersoner såvel som for virksomheder, børn som voksne.

Bookingportalens idégrundlag har hele tiden været at blive et samlingspunkt for dygtige og spændende entertainere således at folk, som leder efter ideel musik og underholdning indenfor enhver relevant underholdningskategori, kun behøver at søge ét sted, vel at mærke uden at de skal betale ekstra booking- eller andre administrationsomkostninger. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet, men den portal der samler mulighederne. Entertainerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige kommer igen og booker dygtige kunstnere hos os.

Det store sortiment strækker sig fra stand-up komikere til spændende foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Eventzonen.dk har derudover et stort udvalg af bands indenfor alle kategorier, lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Bag Eventzonen.dk står Mogens Birk fra Holstebro, der har over femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at skabe landets mest populære bookingsystem til underholdning, og derudover skal Eventzonen.dk være meget mere end blot samlingspunktet, hvor kunstnere og deres kunder opnår kontakt. Derfor er der også tilkoblet en blog, hvor man kan finde ideer til festen og events, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. Der er desuden et voksende antal brugere på Facebook, hvor folk følger vores dygtige entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Derudover er det vigtigt du husker, at bookingen sendes direkte til kunstneren, så udover at der ikke er noget fordyrende led, så er det muligt i god tid at aftale tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du får lige præcis det du ønsker.

Hvis du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Senere får du i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade billeder, lydklip, en udvidet profiltekst og videoer til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om du passer godt til deres event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Uanset om du er entertainer eller søger god underholdning til din næste event eller fest, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 gode grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...