Foredragsholdere tæt på Vodskov med foredrag om etik og moral

Ann Sofi Lægsgaard Andersen

Foredrag om begravelsesritualets afgørende sjælesørgeriske betydning for at livet leves videre. Hvorfor er det så vigtigt at huske på døden for at ...

Hjemby
Jerslev J
Prisniveau
Kr. 2.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Thorkil Andersen

Undertegnede kommer her med et nyt og spændende og bredt repertoire af foredragsemner, der handler om menneskers arbejde og privatliv og filosofisk...

Hjemby
Egå
Prisniveau
Kr. 1.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Martin Elkjær

30 År med tæsk!
Foredraget omhandler fysisk misbrug som barn,mobning, omkring vold avler vold, at tage de forkerte valg når man presses til det.

Hjemby
Esbjerg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 2.500
Vis kunstnerprofil

Jacob Brøndum Pedersen

Jacob Brøndum Pedersen er en af Danmarks førende eksperter i spændingsfeltet mellem digital dannelse, netetik, digitale normer og virtuelle fælless...

Hjemby
København
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Fair ARA - Veganisme, anti-speciesisme og dyrerettigheder

Hvorfor veganer? Hvad betyder det for miljøet, sundheden og dyrene?

Hjemby
Svendborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en af Danmarks største og mest interessante bookingportaler, hvor du kan finde alle relevante typer underholdning til fester, events og arrangementer for firmaer såvel som for private, unge som gamle.

Formålet med denne portal har været at skabe samlingspunktet for interessante entertainere således at folk, som søger efter perfekt underholdning & musik indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kun skal lede ét sted, og det uden det medfører yderligere omkostninger til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er derimod portalen hvor alle mulighederne samles. Den enkelte entertainer har selv besluttet at oprette en profil hos Evenzonen, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som oven i købet vælger at komme tilbage for at booke underholdende kunstnere hos os.

Sortimentet strækker sig fra juleunderholdning til erfarne foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Derudover har vi et udvalg af musikere indenfor enhver relevant kategori, lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er idémanden bag portalen, og Mogens har stor erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det bedste bookingsystem til underholdning i Danmark, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen ikke nøjes med blot at være portalen imellem kunstnere og deres kunder, der er også tilknyttet en blog, hvor man kan finde ideer til events og festen, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Der er i tillæg et voksende Facebook community, hvor folk følger Eventzonens dygtige kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker via vores portal, så udover at vi har elimineret et fordyrende led, så er der også mulighed for inden en fest eller event at drøfte tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker.

Såfremt du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst får du i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan indsætte lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din profilside. Med en eller flere videoer på din profil kan potentielle kunder se dine optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres arrangement. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du helt automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du leder efter underholdning til din næste fest eller du er en kunstner, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre meget gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...