Foredragsholdere tæt på Vordingborg med foredrag om etik og moral

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere tæt på Vordingborg med foredrag om etik og moral, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

Eventzonen er en bookingportal, der er en af landets største og mest spændende, for alt det der sker indenfor god underholdning til arrangementer, events og fester for virksomheder såvel som for private, voksne som børn.

Formålet med denne portal er at skabe et samlingspunkt for spændende entertainere således at danskere, på jagt efter perfekt musik & underholdning indenfor alle relevante underholdningskategorier, ikke går med uforurettet sag men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen medfører ekstra gebyrer til administration m.v.. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er derimod den bookingportal hvor mulighederne samles. Entertainerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige kommer igen og booker vores dygtige og underholdende entertainere.

Udvalget strækker sig fra close-up trylleri til erfarne foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Tillige har vi et udvalg af musikere indenfor enhver relevant genre, og det lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Idémanden bag portalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til alle former underholdning, og derudover skal Eventzonen.dk være meget mere end samlingspunktet, hvor kunder og kunstnere opnår kontakt. Derfor er der også indbygget YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Der er i tillæg et voksende antal brugere på Facebook, hvor personer følger Eventzonens dygtige kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende led er sparet, så har du også god mulighed for forinden at aftale specielle ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår præcis det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du vil opleve en øget interesse. Efterfølgende giver vi dig i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan indsætte en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din profilside. Hvis du vælger at få en video på din profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event eller fest. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke vil have en betalingsprofil.

Uanset om du er entertainer eller leder efter den bedste underholdning til din næste event eller fest, så vælg Eventzonen.dk, og det er der tre meget gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...