Foredragsholdere tæt på Aalborg med foredrag om familieliv

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere tæt på Aalborg med foredrag om familieliv, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

Eventzonen hører til blandt Danmarks mest interessante og største portaler til booking, kort sagt al slags underholdning indenfor fester, arrangementer og events for erhvervsarrangementer såvel som for private, unge som gamle.

Portalens formål er at blive et samlingspunkt for spændende og dygtige entertainere således at danskere, på jagt efter fuldendt underholdning og musik indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kun skal søge ét sted, og det vel at mærke uden det fører til ekstra gebyrer til administration eller andre omkostninger til bookingen. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet, men i stedet en portal der samler alle mulighederne. Den enkelte entertainer har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der tillige vender tilbage igen og igen for at booke dygtige og underholdende kunstnere hos os.

Det store sortiment strækker sig fra cirkusartister og -klovne til spændende foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Vi har tillige et meget stort udvalg af bands indenfor alle relevante kategorier, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Bag bookingportalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har over 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at lave landets bedste bookingsystem til underholdning, og Eventzonen.dk begrænser sig da heller ikke til blot at være samlingspunktet mellem kunstner og kunde, men har også tilknyttet både videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få idéer og inspiration til den næste fest eller event. Vi har også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede entertainere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når der bookes via Eventzonens portal, så udover at der ikke længere er noget fordyrende led, så er der også muligheder for inden en event eller fest at aftale særlige ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens optræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker.

Hvis du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Dernæst får du i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan indsætte videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få videoer på din personlige profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres arrangement. Ønsker du derefter ikke at have en betalingsprofil, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du søger god underholdning til dit næste arrangement eller du er en entertainer, så vælg Eventzonen, og det er der 3 meget gode grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...