Foredragsholdere tæt på Ballerup med foredrag om familieliv

Godhavnsdrengen

Jeg er 67 år og var i 60erne anbragt på Skolehjemmet Godhavn. Min livs historie er fortalt i Ole Tornbjergs bog "Drengen fra Godhavn" og jeg har væ...

Hjemby
Kalvehave
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Jeannette Krog

Publikum får et godt afsæt for at, tænke anderledes i forhold til, at tør tage ansvar for sit eget liv.

Jeannette fortæller på en motiverende og...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Søger du en af Danmarks største og mest interessante portaler til booking, så er Eventzonen stedet, kort sagt alle betydelige typer underholdning indenfor events, fester og arrangementer for privatpersoner såvel som for firmaer, gamle som unge.

Idégrundlaget for portalen er at udvikle samlingspunktet for interessante entertainere således at danskere, som leder efter helstøbt underholdning & musik indenfor enhver betydelig underholdningskategori, ikke går med uforurettet sag men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at en booking fører til ekstra omkostninger til administration etc.. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er i stedet bookingportalen hvor alle mulighederne samles. Entertainerne har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage for at booke underholdende og dygtige entertainere hos os.

Vores sortiment strækker sig fra juleunderholdning til erfarne foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Tillige har vi et udvalg af musikere og bands indenfor rigtig mange genrer, lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag Eventzonen.dk står Mogens Birk fra Holstebro, der har over femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til alle slags underholdning, og Eventzonen er meget mere end blot et samlingspunkt, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også tilkoblet en blog, hvor man kan finde inspiration til events og festen, samt indbygget videomuligheder via YouTube. Eventzonen har også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Derudover er det vigtigt du husker, at bookingen foretages direkte hos entertaineren, så udover at der ikke er et fordyrende led, så er det muligt i god tid at aftale særlige ønsker og tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige præcis det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du vil kunne uploade billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Med videoer på din personlige profilside kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event. Vil du derefter ikke fortsætte med en betalingsprofil, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er entertainer eller du er på jagt efter underholdning til dit næste arrangement, skal du vælge Eventzonen.dk, og det er der tre gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...