Foredragsholdere tæt på Birkerød med foredrag om familieliv

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere tæt på Birkerød med foredrag om familieliv, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Foredrag.

Eventzonen er en af Danmarks mest interessante og største portaler til booking, hvor man kan finde alle relevante genrer indenfor underholdning til fester, events og arrangementer for private såvel som for virksomheder, gamle som unge.

Portalens idégrundlag er at blive et samlingspunkt for interessante og dygtige entertainere således at folk, som er på jagt efter fuldendt underholdning & musik indenfor alle relevante underholdningskategorier, ikke går forgæves men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen fører til ekstra omkostninger til administration etc.. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er derimod bookingportalen hvor mulighederne samles. Den enkelte entertainer har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der i tillæg kommer igen og booker underholdende og dygtige kunstnere hos os.

Sortimentet dækker fra børneunderholdning til spændende foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Tillige har Eventzonen.dk et udvalg af musikere og bands indenfor mange relevante genrer, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Manden bag Eventzonen.dk, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen ikke begrænser sig til blot at være samlingspunktet imellem entertainere og deres kunder, der er også indbygget YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Der er desuden et voksende Facebook community, hvor folk følger vores dygtige kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Derudover er det vigtigt at huske, at en booking sendes direkte til kunstneren, så udover at et fordyrende mellemled er sparet, så har man også gode muligheder for forinden at drøfte ekstra tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker.

Er du kunstner og går du med planer om at oprette dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du oplever en øget interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første to måneder, hvor du har mulighed for at indsætte videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din profilside. Med en video på din profilside kan potentielle kunder se dine optrædener og lynhurtigt foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres event. Ønsker du herefter ikke at have betalingsprofilen, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du søger god underholdning til dit næste arrangement eller du er kunstner, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...