Foredragsholdere i nærheden af Esbjerg med foredrag om familieliv

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere i nærheden af Esbjerg med foredrag om familieliv, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

Leder du efter en af landets mest interessante og største bookingportaler, så er Eventzonen stedet, for alt det der rører sig indenfor underholdning til fester, arrangementer og events for virksomheder såvel som for privatpersoner, gamle som unge.

Idégrundlaget for denne bookingportal er at skabe en løsning, der samler interessante og spændende entertainere således at personer, på jagt efter fuldendt musik & underholdning indenfor alle relevante underholdningskategorier, kan lede efter det de søger ét og samme sted og uden at det fører til yderligere administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Vi er den bookingportal, der samler valgmulighederne. Kunstnerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage for at booke dygtige kunstnere hos os.

Vores brede udvalg strækker sig fra cirkusartister og -klovne til erfarne foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Eventzonen har tillige et stort udvalg af bands og musikere indenfor alle spændende genrer, og det lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk er manden bag portalen, og Mogens har stor kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. Mogens Birk har det mål at lave landets foretrukne system til booking af underholdning, og derudover skal Eventzonen være mere end blot samlingspunktet, hvor kunstnere og deres kunder kan finde hinanden. Derfor er der også indbygget en blog, hvor man kan få gode ideer til festen og events, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Der er desuden et voksende antal brugere på Facebook, hvor personer følger vores dygtige entertainere.

Ønsker du at booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er desuden vigtigt at huske, at en booking sendes direkte til entertaineren, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så har du også muligheder for i god tid at drøfte specielle ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker.

Såfremt du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du vil opleve øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige profilside. Med en video på din personlige profilside kan potentielle kunder se dine optrædener og lynhurtigt foretage en vurdering af, om du matcher deres event. Ønsker du derefter ikke at have betalingsprofilen, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er entertainer eller leder efter underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre meget gode grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...