Foredragsholdere nær Eskilstrup med foredrag om familieliv

Jeannette Krog

Publikum får et godt afsæt for at, tænke anderledes i forhold til, at tør tage ansvar for sit eget liv.

Jeannette fortæller på en motiverende og...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
En af landets store og meget interessante bookingportaler finder du hos Eventzonen.dk , hvor du kan finde alle betydelige typer god underholdning til arrangementer, fester og events for virksomheder såvel som for privatpersoner, voksne som børn.

Formålet med denne bookingportal er at udvikle samlingspunktet for interessante entertainere indenfor alle væsentlige kategorier, så folk der søger efter den helstøbte underholdning & musik, kan lede efter det de søger ét sted og uden at det fører til yderligere administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til bookingen. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau, men derimod portalen der samler valgmulighederne. Kunstnerne har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som oven i købet vælger at komme tilbage og booker vores underholdende og dygtige entertainere.

Udvalget strækker sig fra serveringsteater til erfarne foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Tillige har Eventzonen.dk et udvalg af bands indenfor enhver genre, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er idémanden bag Eventzonen, og han har masser af kendskab til booking af alle slags underholdning efter mere end 15 år i branchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne system til booking af underholdning i Danmark, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke begrænser sig til blot at være portalen imellem kunstnere og deres kunder, der er også tilkoblet både videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få inspiration til alt indenfor fester og events. Derudover er der også et community på Facebook, der hele tiden vokser, hvor brugerne følger Eventzonens mange forskellige entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Desuden er det vigtigt at huske, at bookingen foretages direkte hos kunstneren, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så er det muligt på forhånd at aftale ekstra tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår lige præcis det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du oplever en stigende interesse. Senere giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Med en eller flere videoer på din profil kan potentielle kunder se dine optrædener og lynhurtigt vurdere, om netop du passer godt til deres arrangement. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for du helt automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du er kunstner eller søger god underholdning til din næste fest eller event, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre gode grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...