Foredragsholdere nær Frederiksberg med foredrag om familieliv

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere nær Frederiksberg med foredrag om familieliv, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

Eventzonen er en bookingportal, der er blandt Danmarks største og mest interessante, hvor man kan finde alle relevante genrer indenfor god underholdning til arrangementer, events og fester for private såvel som for virksomheder, voksne som børn.

At skabe et samlingspunkt for interessante entertainere har været formålet med portalen lige fra begyndelsen, og det indenfor alle betydelige kategorier, så danskere på jagt efter den perfekte underholdning og musik, kun skal søge ét sted, uden det resulterer i yderligere omkostninger til administration eller andre bookingomkostninger. Eventzonen.dk er den bookingportal, som samler mulighederne. Entertainerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som oven i købet kommer igen og booker dygtige og underholdende kunstnere.

Udvalget dækker fra cirkusklovne og -artister til interessante foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Vi har derudover et udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant kategori, lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er idémanden bag bookingportalen, og Mogens har masser af kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til alle typer underholdning, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke kun ønsker at være samlingspunktet imellem entertainere og deres kunder, der er også tilkoblet YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Der er desuden et voksende Facebook community, hvor folk følger vores dygtige kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker via vores portal, så udover at der ikke er noget fordyrende mellemled, så er der også mulighed for i god tid at drøfte tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du får lige netop det du ønsker dig.

Er du kunstner og ønsker du at oprette dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at uploade en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din profilside. Hvis du vælger at få videoer på din profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Om du er entertainer eller søger underholdning til din næste fest eller event, så vælg Eventzonen, og det er der 3 klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...