Foredragsholdere i nærheden af Gørlev med foredrag om familieliv

Godhavnsdrengen

Jeg er 67 år og var i 60erne anbragt på Skolehjemmet Godhavn. Min livs historie er fortalt i Ole Tornbjergs bog "Drengen fra Godhavn" og jeg har væ...

Hjemby
Kalvehave
Vis kunstnerprofil

Jeannette Krog

Publikum får et godt afsæt for at, tænke anderledes i forhold til, at tør tage ansvar for sit eget liv.

Jeannette fortæller på en motiverende og...

Hjemby
Horsens
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks meget interessante og store bookingportaler kan du finde hos Eventzonen.dk , kort sagt al slags underholdning indenfor events, arrangementer og fester for private såvel som for erhvervsarrangementer, voksne som børn.

Idégrundlaget for portalen er at skabe samlingspunktet for spændende entertainere så folk, der søger efter den fuldendte musik og underholdning, indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kun behøver at lede ét sted, uden at de skal betale ekstra administrationsomkostninger eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er i stedet den bookingportal hvor valgmulighederne samles. Kunstnerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vi har god trafik af mange kunder, der tillige vælger at komme tilbage og booker dygtige og underholdende kunstnere.

Udvalget strækker sig fra close-up trylleri til spændende foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Eventzonen har derudover et bredt udvalg af bands indenfor mange spændende kategorier, lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag bookingportalen står Mogens Birk, der har mere end femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at lave det bedste system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen.dk er meget mere end samlingspunktet, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også indbygget videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Der er derudover et voksende antal besøgende på Facebook, hvor personer følger Eventzonens dygtige kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er desuden vigtigt at huske, at bookingen sendes direkte til kunstneren, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så er det muligt på forhånd at aftale specielle ønsker og tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får lige præcis det du ønsker.

Såfremt du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Efterfølgende giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du vil kunne indsætte lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Har du videoer på din profil, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres arrangement. Ønsker du herefter ikke at fortsætte med en betalingsprofil, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller du er på jagt efter underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre gode grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...