Foredragsholdere tæt på Gråsten med foredrag om familieliv

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere tæt på Gråsten med foredrag om familieliv, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Foredrag.

Eventzonen.dk er en af Danmarks mest spændende og største bookingportaler, kort sagt al slags underholdning indenfor arrangementer, fester og events for privatpersoner såvel som for virksomheder, voksne som børn.

Portalens idégrundlag har hele tiden været at blive et samlingspunkt for dygtige og spændende entertainere således at personer, der søger efter helstøbt musik & underholdning indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kun skal lede ét sted, og det uden det resulterer i ekstra omkostninger til administration eller andre omkostninger til bookingen. Eventzonen er bookingportalen, som samler valgmulighederne. Kunstnerne har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage for at booke vores dygtige og underholdende entertainere.

Sortimentet dækker fra cirkusartister til spændende foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Vi har i tillæg et bredt udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant kategori, lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til større bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag bookingportalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at lave landets foretrukne bookingsystem til underholdning, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen ikke begrænser sig til blot at være en portal imellem kunder og kunstnere, der er også tilkoblet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Derudover er der også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er desuden vigtigt at huske, at bookingen foretages direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende mellemled er sparet, så er det muligt inden en fest eller event at aftale yderligere tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker.

Er du entertainer og går du med planer om at registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du oplever øget interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er gratis de første to måneder, hvor du har mulighed for at uploade lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din profilside. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du indsætter en video til din profil, og efterfølgende vil de hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du matcher deres event. Ønsker du herefter ikke at have en betalingsprofil, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er entertainer eller du er på jagt efter underholdning til dit næste arrangement, så vælg Eventzonen.dk, og det er der 3 helt klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...