Foredragsholdere tæt på Greve med foredrag om familieliv

Godhavnsdrengen

Jeg er 67 år og var i 60erne anbragt på Skolehjemmet Godhavn. Min livs historie er fortalt i Ole Tornbjergs bog "Drengen fra Godhavn" og jeg har væ...

Hjemby
Kalvehave
Vis kunstnerprofil

Jeannette Krog

Publikum får et godt afsæt for at, tænke anderledes i forhold til, at tør tage ansvar for sit eget liv.

Jeannette fortæller på en motiverende og...

Hjemby
Horsens
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en bookingportal, som er en af Danmarks største og mest interessante, kort sagt alle relevante former for underholdning indenfor fester, events og arrangementer for private såvel som for firmaer, gamle som unge.

Formålet med portalen har været at udvikle samlingspunktet for spændende entertainere indenfor alle betydelige kategorier, så personer på jagt efter den ideelle musik & underholdning, kun behøver at søge ét sted, og det uden at de kommer til at betale yderligere administrationsomkostninger eller andre bookinggebyrer. Vi er ikke et bookingbureau, men den portal der samler valgmulighederne. Kunstnerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som i tillæg kommer tilbage igen og igen og booker dygtige og underholdende kunstnere.

Udvalget strækker sig fra serveringsteater til spændende foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Vi har i tillæg et bredt udvalg af bands og musikere indenfor alle kategorier, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Idémanden bag portalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk har det mål at skabe landets foretrukne system til booking af underholdning, og Eventzonen er meget mere end en portal, som forbinder kunder med kunstnere, der er også tilkoblet en blog med idéer og inspiration til festen og events, samt indbygget muligheder for YouTube-videoer. Der er desuden også et stigende antal besøgende på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, så er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at der ikke er noget fordyrende mellemled, så er der også gode muligheder for inden en event eller fest at drøfte særlige ønsker og tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker.

Er du kunstner og overvejer du at oprette dig på Eventzonen, så er der først og fremmest store muligheder for, at du oplever en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du vil kunne indsætte videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du uploader video til din profilside, og derefter vil de hurtigt kunne vurdere, om du passer godt til deres fest eller event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke vil have betalingsprofilen.

Om du er kunstner eller du er på jagt efter den bedste underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...