Foredragsholdere tæt på Hedensted med foredrag om familieliv

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere tæt på Hedensted med foredrag om familieliv, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

Eventzonen.dk er blandt Danmarks mest interessante og største bookingportaler, hvor man kan finde alle betydelige former for god underholdning til events, fester og arrangementer for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, børn som voksne.

Idégrundlaget for denne bookingportal har været at udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere indenfor alle relevante kategorier, så personer der leder efter den perfekte musik og underholdning, ikke går med uforurettet sag men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen resulterer i ekstra omkostninger til administration etc.. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er i stedet den bookingportal hvor alle mulighederne samles. Den enkelte entertainer har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som i tillæg vælger at komme tilbage for at booke dygtige og underholdende entertainere hos os.

Sortimentet dækker fra klovne til spændende foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Vi har derudover et meget bredt udvalg af bands indenfor enhver genre, lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Idémanden bag bookingportalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. Målet for Mogens Birk er at skabe det bedste bookingsystem til underholdning i Danmark, og Eventzonen.dk nøjes heller ikke med blot at være portalen mellem kunde og entertainer, men har også tilknyttet en blog med gode ideer til festen og events, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Vi har også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at entertaineren bookes direkte, når du booker igennem vores portal, så udover at der ikke længere er noget fordyrende led, så er det muligt på forhånd at aftale specielle ønsker og tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får nøjagtig det du ønsker.

Såfremt du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Senere giver vi dig i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne indsætte en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du uploader en video til din personlige profil, og derefter vil de hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event eller fest. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du søger den bedste underholdning til dit næste arrangement eller du er entertainer, så vælg Eventzonen. Det er der tre meget gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...