Foredragsholdere i nærheden af Hillerød med foredrag om familieliv

Jeannette Krog

Publikum får et godt afsæt for at, tænke anderledes i forhold til, at tør tage ansvar for sit eget liv.

Jeannette fortæller på en motiverende og...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er blandt landets største og mest interessante bookingportaler, for alt det der rører sig indenfor god underholdning til arrangementer, events og fester for privatpersoner såvel som for virksomheder, børn som voksne.

Portalens formål har hele tiden været at blive samlingspunktet for spændende og dygtige entertainere således at folk, der leder efter helstøbt musik & underholdning indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kun skal søge ét enkelt sted, og det uden det resulterer i yderligere gebyrer til administration eller andre omkostninger til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, men i stedet bookingportalen der samler mulighederne. Den enkelte kunstner har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der tillige kommer igen for at booke dygtige entertainere.

Udvalget dækker fra konferenciers til dygtige foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Eventzonen.dk har tillige et udvalg af bands og musikere indenfor rigtig mange spændende kategorier, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk er manden bag bookingportalen, og han har masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. Målet for Mogens Birk er at lave det mest populære bookingsystem til underholdning i Danmark, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke begrænser sig til blot at være en portal imellem kunder og kunstnere, der er også tilkoblet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Der er derudover et voksende Facebook community, hvor folk følger vores dygtige entertainere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, så er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende mellemled er elimineret, så er der også muligheder for i god tid at aftale specielle ønsker og tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker dig.

Er du kunstner og vil du gerne registrere dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du vil opleve en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din personlige profilside. Med video på din personlige profil kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres fest eller event. Ønsker du derefter ikke at fortsætte med betalingsprofilen, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er entertainer eller du er på jagt efter den bedste underholdning til din næste event eller fest, så vælg Eventzonen. Det er der tre meget gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...