Foredragsholdere i nærheden af Holbæk med foredrag om familieliv

Godhavnsdrengen

Jeg er 67 år og var i 60erne anbragt på Skolehjemmet Godhavn. Min livs historie er fortalt i Ole Tornbjergs bog "Drengen fra Godhavn" og jeg har væ...

Hjemby
Kalvehave
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Jeannette Krog

Publikum får et godt afsæt for at, tænke anderledes i forhold til, at tør tage ansvar for sit eget liv.

Jeannette fortæller på en motiverende og...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
En af landets meget spændende og store bookingportaler finder du hos Eventzonen.dk , hvor man kan finde alle relevante genrer indenfor kvalitetsunderholdning til events, fester og arrangementer for privatpersoner såvel som for virksomheder, unge som gamle.

Idéen bag denne portal har været at udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere så folk, der leder efter den perfekte musik og underholdning, indenfor alle relevante underholdningskategorier, kan lede efter det de søger ét sted og det uden at det fører til ekstra administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til bookingen. Vi er bookingportalen, som samler mulighederne. Den enkelte kunstner har selv besluttet at registrere sig hos Evenzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige kommer igen for at booke vores dygtige entertainere.

Udvalget dækker fra komikere til interessante foredragsholdere indenfor rejser der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Derudover har vi et udvalg af bands indenfor enhver kategori, lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, der er idémanden bag Eventzonen.dk. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning. Målet for Mogens Birk er at lave det foretrukne system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen er meget mere end bare portalen, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også indbygget både YouTube samt en blog, hvor man kan finde gode idéer og inspiration til alt indenfor fester og events. Der er derudover et stigende antal besøgende på Facebook, hvor personer følger vores dygtige kunstnere og entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker via Eventzonens portal, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så er der også mulighed for inden en fest at drøfte specielle ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du oplever en øget interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din profilside. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at uploade video til din personlige profilside, og derefter vil de lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event. Ønsker du derefter ikke at have en betalingsprofil, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er entertainer eller søger den bedste underholdning til din næste event eller fest, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...