Foredragsholdere i nærheden af København med foredrag om familieliv


Jeannette Krog

Publikum får et godt afsæt for at, tænke anderledes i forhold til, at tør tage ansvar for sit eget liv.

Jeannette fortæller på en motiverende og...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Jeannette Krog

Publikum får et godt afsæt for at, tænke anderledes i forhold til, at tør tage ansvar for sit eget liv.

Jeannette fortæller på en motiverende og...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
En af landets meget spændende og store bookingportaler er at finde hos Eventzonen.dk , hvor du finder alle væsentlige former for underholdning til fester, arrangementer og events for virksomheder såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

At udvikle samlingspunktet for spændende entertainere har været idéen med portalen fra starten, og det indenfor alle relevante underholdningskategorier, så danskere på jagt efter fuldendt musik og underholdning kan lede efter det de søger ét og samme sted og uden at det fører til ekstra administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er i stedet portalen hvor alle mulighederne samles. Den enkelte entertainer har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage for at booke dygtige og underholdende kunstnere.

Sortimentet dækker fra cirkusklovne og -artister til interessante foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Derudover har vi et udvalg af bands indenfor enhver kategori, og det lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er idémanden bag bookingportalen, og han har stor kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. Målet for Mogens Birk er at lave det bedste bookingsystem til underholdning i Danmark, og Eventzonen begrænser sig da heller ikke til blot at være portalen mellem kunde og kunstner, men har også tilkoblet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Vi har også et stigende antal brugere på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er desuden vigtigt at huske, at en booking sendes direkte til entertaineren, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så har man også muligheder for på forhånd at aftale særlige ønsker og tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får nøjagtig det du ønsker.

Er du kunstner og overvejer du at registrere dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første to måneder, hvor du kan uploade billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din personlige profilside. Med en eller flere videoer på din personlige profil kan potentielle kunder se dine optrædener og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du matcher deres arrangement. Vil du herefter ikke fortsætte med betalingsprofilen, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er kunstner eller søger den bedste underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...