Foredragsholdere i nærheden af Løgstør med foredrag om familieliv

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere i nærheden af Løgstør med foredrag om familieliv, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Eventzonen er en bookingportal, der hører til blandt landets største og mest interessante, hvor du kan finde alle relevante genrer indenfor underholdning til events, fester og arrangementer for private såvel som for erhvervsarrangementer, voksne som børn.

Idégrundlaget for denne bookingportal har været at udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere således at personer, som leder efter perfekt underholdning og musik indenfor enhver relevant underholdningskategori, kan søge det de leder efter ét og samme sted og det uden at det medfører yderligere administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er i stedet en portal hvor alle mulighederne samles. Entertainerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som tillige kommer igen og booker dygtige og underholdende entertainere.

Sortimentet strækker sig fra komikere til erfarne foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Eventzonen.dk har i tillæg et stort udvalg af musikere indenfor enhver kategori, lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag Eventzonen.dk står Mogens Birk, der har mere end femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning, og Eventzonen.dk er meget mere end blot samlingspunktet, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også tilknyttet en blog, hvor man kan få inspiration og gode idéer til festen og events, samt indbygget videomuligheder via YouTube. Der er derudover et voksende antal besøgende på Facebook, hvor personer følger Eventzonens dygtige kunstnere og entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at vi har elimineret et fordyrende led, så har man også mulighed for på forhånd at drøfte yderligere tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du vil opleve en øget interesse. Efterfølgende får du en betalingsprofil helt gratis i de første to måneder, hvor du vil kunne indsætte en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt foretage en vurdering af, om du passer godt til deres event eller fest. Vil du herefter ikke have betalingsprofilen, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er entertainer eller søger den bedste underholdning til dit næste arrangement, så bør du vælge Eventzonen.dk. Det er der 3 helt klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...