Foredragsholdere tæt på Lunderskov med foredrag om familieliv

Jeannette Krog

Publikum får et godt afsæt for at, tænke anderledes i forhold til, at tør tage ansvar for sit eget liv.

Jeannette fortæller på en motiverende og...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Elisabeth

Jeg er spastiks kvinde på 53, sidder i en el-kørestol. Bor i egen bolig, har selv bil.
Jeg kunne godt tænke mig at holde foredrag, om mit liv, s...

Hjemby
Aabenraa
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks store og meget interessante bookingportaler er at finde hos Eventzonen , for alt hvad der rører sig indenfor god underholdning til arrangementer, events og fester for virksomheder såvel som for privatpersoner, voksne som børn.

Portalens idégrundlag er at blive samlingspunktet for dygtige og spændende entertainere så folk, som leder efter den helstøbte underholdning & musik, indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kun har brug for at lede ét sted, og det uden at de er nødt til at betale yderligere administrations- eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, men i stedet portalen der samler alle mulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos os, er, at vi har god trafik af mange kunder, der oven i købet kommer tilbage igen og igen for at booke dygtige og underholdende entertainere hos os.

Udvalget dækker fra komikere til dygtige foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Eventzonen har derudover et udvalg af musikere og bands indenfor rigtig mange relevante genrer, og det lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er idémanden bag Eventzonen, og Mogens har stor kendskab til booking af alle typer underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk har det mål at lave landets foretrukne bookingsystem til underholdning, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke kun ønsker at være et samlingspunkt imellem kunder og kunstnere, der er også tilkoblet både videomuligheder via YouTube og en blog med inspiration til den næste event eller fest. Der er desuden et voksende Facebook community, hvor personer følger vores dygtige entertainere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når der bookes via vores portal, så udover at et fordyrende led er væk, så er det muligt forinden at drøfte yderligere tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du får nøjagtig det du ønsker dig.

Er du entertainer og vil du gerne oprette dig på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du kan indsætte videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din personlige profilside. Har du videoer på din profilside, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres fest eller event. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for du helt automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du leder efter underholdning til dit næste arrangement eller du er en entertainer, så bør du vælge Eventzonen.dk. Det er der 3 klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...