Foredragsholdere i nærheden af Næstved med foredrag om familieliv


Jeannette Krog

Publikum får et godt afsæt for at, tænke anderledes i forhold til, at tør tage ansvar for sit eget liv.

Jeannette fortæller på en motiverende og...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Jeannette Krog

Publikum får et godt afsæt for at, tænke anderledes i forhold til, at tør tage ansvar for sit eget liv.

Jeannette fortæller på en motiverende og...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en bookingportal, der hører til blandt landets største og mest spændende, kort sagt al slags underholdning indenfor fester, events og arrangementer for private såvel som for firmaer, gamle som unge.

At skabe samlingspunktet for spændende entertainere har været idéen med portalen lige fra begyndelsen, og det indenfor alle relevante underholdningskategorier, så personer der er på jagt efter ideel underholdning og musik kun skal lede ét enkelt sted, uden det medfører yderligere gebyrer til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, men derimod portalen der samler alle mulighederne. Entertainerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi portalen har en god trafik af mange kunder, som oven i købet kommer igen for at booke underholdende og dygtige kunstnere.

Det brede udvalg strækker sig fra konferenciers til dygtige foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Tillige har vi et stort udvalg af bands indenfor rigtig mange relevante kategorier, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Idémanden bag bookingportalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets foretrukne og bedste system til booking af alle former underholdning, og Eventzonen.dk nøjes heller ikke med blot at være samlingspunktet mellem kunstner og kunde, men har også indbygget en blog, hvor man kan finde gode idéer og inspiration til events og festen, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Eventzonen har desuden et voksende community af folk, som følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når du booker via Eventzonens portal, så udover at vi har elimineret et fordyrende led, så er der også gode muligheder for inden en fest eller event at drøfte yderligere tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker dig.

Er du entertainer og går du med planer om at oprette dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du vil opleve stigende interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er gratis de første to måneder, hvor du vil kunne uploade billeder, lydklip, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige profilside. Har du en eller flere videoer på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres arrangement. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke vil have en betalingsprofil.

Om du er kunstner eller leder efter den bedste underholdning til din næste fest eller event, så vælg Eventzonen, og det er der tre helt klare grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...