Familieliv i Nordjylland

Der er desværre ingen kunstnere under Familieliv i Nordjylland, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Foredrag.

Søger du en af Danmarks største og mest spændende bookingportaler, så er Eventzonen.dk stedet, kort sagt alle relevante typer underholdning indenfor fester, arrangementer og events for firmaer såvel som for privatpersoner, voksne som børn.

Bookingportalens idégrundlag har hele tiden været at blive et samlingspunkt for interessante og dygtige entertainere således at folk, som leder efter god musik & underholdning indenfor alle relevante underholdningskategorier, kun skal lede ét sted, vel at mærke uden at de kommer til at betale ekstra bookingomkostninger eller andre administrationsgebyrer. Eventzonen er ikke et bookingbureau, men den portal der samler valgmulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos os, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige kommer igen og booker vores dygtige kunstnere.

Udvalget strækker sig fra dansere til spændende foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. I tillæg har Eventzonen.dk et udvalg af musikere indenfor mange interessante genrer, lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag portalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har over 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. At lave landets foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen nøjes heller ikke med blot at være et samlingspunkt mellem kunde og kunstner, men har også tilkoblet både videomuligheder via YouTube samt en blog med inspiration til alt indenfor fester og events. Eventzonen har også et stigende antal brugere på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, så er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende mellemled er sparet, så er der også mulighed for forinden at drøfte særlige ønsker og tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker.

Er du entertainer og vil du gerne registrere dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du oplever en øget interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første 2 måneder, hvor du vil kunne indsætte billeder, lydklip, en udvidet profiltekst og videoer til din profilside. Har du videoer på din personlige profil, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event eller fest. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke vil have en betalingsprofil.

Om du er kunstner eller leder efter den bedste underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...