Foredragsholdere nær Nørre Alslev med foredrag om familieliv

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere nær Nørre Alslev med foredrag om familieliv, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Foredrag.

Leder du efter en af Danmarks største og mest interessante bookingportaler, så er Eventzonen.dk det rette valg, for alt hvad der rører sig indenfor underholdning til arrangementer, events og fester for privatpersoner såvel som for firmaer, unge som gamle.

Formålet med portalen har været at udvikle et samlingspunkt for interessante entertainere således at danskere, der leder efter ideel musik & underholdning indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kan søge det de leder efter et enkelt sted og uden at det fører til yderligere administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til bookingen. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet, men derimod portalen der samler valgmulighederne. Entertainerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, som tillige kommer igen og booker underholdende og dygtige entertainere.

Sortimentet strækker sig fra close-up trylleri til dygtige foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Tillige har Eventzonen et udvalg af musikere indenfor rigtig mange spændende kategorier, lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, der er idémanden bag portalen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor stort kendskab til booking af alle typer underholdning. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning, og derudover skal Eventzonen.dk være mere end bare samlingspunktet, hvor kunder og kunstnere forbindes. Derfor er der også tilkoblet YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Eventzonen har desuden et stigende antal af folk, der følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende led er sparet, så er det muligt forinden at aftale specielle ønsker og tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår lige præcis det du ønsker.

Såfremt du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er gratis de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at uploade lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din profilside. Hvis du vælger at få en video på din personlige profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event. Vil du herefter ikke have betalingsprofilen, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller søger god underholdning til din næste fest eller event, så vælg Eventzonen.dk. Det er der tre klare grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...