Foredragsholdere nær Nykøbing Sj med foredrag om familieliv

Jeannette Krog

Publikum får et godt afsæt for at, tænke anderledes i forhold til, at tør tage ansvar for sit eget liv.

Jeannette fortæller på en motiverende og...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er blandt landets største og mest interessante bookingportaler, hvor du finder alle betydelige genrer indenfor god underholdning til arrangementer, events og fester for virksomheder såvel som for private, gamle som unge.

Idégrundlaget for bookingportalen har været at udvikle samlingspunktet for interessante entertainere indenfor alle væsentlige kategorier, så danskere som søger efter den helstøbte musik & underholdning, kun har brug for at søge ét sted, og det uden at de er nødt til at betale ekstra bookingomkostninger eller andre administrationsomkostninger. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet, men i stedet bookingportalen der samler alle valgmulighederne. Den enkelte kunstner har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige kommer tilbage igen og igen og booker vores underholdende og dygtige entertainere.

Udvalget dækker fra ballonklovne til interessante foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Vi har derudover et bredt udvalg af bands og musikere indenfor alle spændende genrer, lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag Eventzonen står Mogens Birk fra Holstebro, der har over 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. At lave landets bedste og foretrukne system til booking af alle former underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen ønsker heller ikke blot at være portalen mellem entertainer og kunde, men har også tilkoblet både videomuligheder via YouTube samt en blog med inspiration til den næste event eller fest. Der er desuden også et stigende antal af brugere på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker via Eventzonen, så udover at vi har elimineret et fordyrende led, så har du også muligheder for på forhånd at drøfte særlige ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige netop det du ønsker dig.

Er du entertainer og går du med planer om at registrere dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er helt gratis de 2 første måneder, hvor du vil kunne indsætte videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at uploade en video til din profilside, og efterfølgende vil de hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du matcher deres fest eller event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Uanset om du er kunstner eller leder efter underholdning til din næste fest eller event, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre klare grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...