Foredragsholdere tæt på Ribe med foredrag om familieliv

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere tæt på Ribe med foredrag om familieliv, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Eventzonen er en af landets mest interessante og største bookingportaler, kort sagt al slags underholdning indenfor arrangementer, fester og events for virksomheder såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

Formålet med portalen er at udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere således at danskere, der søger efter god underholdning og musik indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kun behøver at søge ét sted, vel at mærke uden at de behøver betale ekstra administrations- eller andre bookinggebyrer. Vi er den bookingportal, der samler valgmulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der i tillæg vender tilbage igen og igen og booker dygtige og underholdende kunstnere hos os.

Sortimentet dækker fra børnemusik til erfarne foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Vi har derudover et bredt udvalg af musikere og bands indenfor alle interessante kategorier, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, der står bag bookingportalen. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. At lave Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og i tillæg skal Eventzonen.dk være mere end bare en portal, hvor entertainere og deres kunder forbindes. Derfor er der også tilknyttet både videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde idéer og inspiration til alt indenfor fester og events. Vi har også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede entertainere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når der bookes via vores portal, så udover at et fordyrende mellemled er væk, så har man også mulighed for på forhånd at aftale specielle ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår netop det du ønsker.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du kan indsætte videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige profilside. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din profilside, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event eller fest. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Uanset om du leder efter god underholdning til din næste fest eller du er kunstner, så vælg Eventzonen. Det er der 3 klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...