Foredragsholdere i nærheden af Ringe med foredrag om familieliv

Jeannette Krog

Publikum får et godt afsæt for at, tænke anderledes i forhold til, at tør tage ansvar for sit eget liv.

Jeannette fortæller på en motiverende og...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er blandt landets største og mest spændende portaler til booking, hvor du finder alle væsentlige genrer indenfor god underholdning til fester, events og arrangementer for privatpersoner såvel som for virksomheder, gamle som unge.

Formålet med denne portal er at skabe samlingspunktet for spændende entertainere så danskere, som leder efter den ideelle underholdning & musik, indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, ikke går med uforurettet sag men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen fører til yderligere omkostninger til administration etc.. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er i stedet portalen hvor alle mulighederne samles. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos os, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som oven i købet kommer igen for at booke dygtige og underholdende kunstnere.

Sortimentet strækker sig fra ældreunderholdning til spændende foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Eventzonen har derudover et meget stort udvalg af musikere indenfor rigtig mange interessante kategorier, og det lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, der er idémanden bag portalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over femten år og har derfor stor erfaring med booking af enhver form for underholdning. Målet for Mogens Birk er at lave det foretrukne bookingsystem til underholdning i Danmark, og Eventzonen.dk er mere end bare portalen, som forbinder kunder med kunstnere, der er også tilkoblet en blog, hvor man kan få inspiration til festen og events, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. Eventzonen.dk har derudover et voksende antal af folk, der følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker via Eventzonens portal, så udover at et fordyrende led er sparet, så er det muligt på forhånd at aftale særlige ønsker og tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får lige præcis det du ønsker.

Er du kunstner og overvejer du at oprette dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du oplever øget interesse. Senere får du i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din personlige profilside. Har du videoer på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres arrangement. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke vil have en betalingsprofil.

Om du er kunstner eller søger underholdning til dit næste arrangement, så vælg Eventzonen.dk, og det er der tre meget gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...