Foredragsholdere nær Rødovre med foredrag om familieliv

Jeannette Krog

Publikum får et godt afsæt for at, tænke anderledes i forhold til, at tør tage ansvar for sit eget liv.

Jeannette fortæller på en motiverende og...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Søger du en af landets største og mest spændende portaler til booking, så er Eventzonen.dk stedet, kort sagt alle betydelige typer underholdning indenfor fester, events og arrangementer for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

At skabe et samlingspunkt for interessante entertainere har været formålet med portalen fra begyndelsen, og det indenfor enhver betydelig underholdningskategori, så danskere der leder helstøbt musik og underholdning kun skal søge ét sted, vel at mærke uden at de er nødt til at betale ekstra administrationsomkostninger eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, men derimod portalen der samler mulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos os, er, at vi har en god trafik af mange kunder, som tillige vælger at komme tilbage for at booke vores underholdende kunstnere.

Det brede udvalg strækker sig fra børneunderholdning til erfarne foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Derudover har Eventzonen.dk et stort udvalg af bands og musikere indenfor enhver genre, og det lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag portalen står Mogens Birk, der har over 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets foretrukne og bedste system til booking af alle slags underholdning, og derudover skal Eventzonen være mere end blot portalen, hvor kunder og entertainere opnår kontakt. Derfor er der også indbygget videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Der er desuden også et stigende antal brugere på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede entertainere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at der ikke er noget fordyrende led, så er der også god mulighed for på forhånd at aftale specielle ønsker og tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du vil opleve stigende interesse. Senere får du en betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du kan indsætte billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din profilside. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at uploade video til din personlige profilside, og derefter vil de lynhurtigt foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres fest eller event. Ønsker du herefter ikke at fortsætte med betalingsprofilen, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er kunstner eller leder efter god underholdning til din næste event eller fest, så vælg Eventzonen. Det er der tre meget gode grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...