Foredragsholdere i nærheden af Roskilde med foredrag om familieliv

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere i nærheden af Roskilde med foredrag om familieliv, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

Eventzonen.dk hører til blandt landets største og mest spændende bookingportaler, hvor man kan finde alle relevante genrer indenfor kvalitetsunderholdning til fester, arrangementer og events for firmaer såvel som for private, børn som voksne.

Idégrundlaget for denne bookingportal har været at udvikle løsningen, der samler spændende og interessante entertainere så danskere, som er på jagt efter den helstøbte underholdning og musik, indenfor enhver relevant underholdningskategori, kan lede efter det de søger et enkelt sted og det uden at der skal betales yderligere administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, men derimod portalen der samler valgmulighederne. Kunstnerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der oven i købet vælger at komme tilbage og booker vores underholdende entertainere.

Vores brede udvalg dækker fra børneunderholdning til interessante foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Vi har tillige et udvalg af musikere indenfor alle interessante genrer, lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er idémanden bag Eventzonen.dk, og han har stor erfaring med booking af alle slags underholdning efter mere end 15 år i branchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne bookingsystem til underholdning i Danmark, og i tillæg skal Eventzonen.dk være mere end bare en portal, hvor entertainere og deres kunder kan opnå kontakt. Derfor er der også tilknyttet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Derudover er der også et voksende community af brugere på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede entertainere.

Ønsker du at booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at vi har sparet et fordyrende led, så er det muligt på forhånd at aftale ekstra tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du opnår netop det du ønsker.

Såfremt du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er gratis de første 2 måneder, hvor du kan indsætte videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din personlige profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne vurdere, om netop du matcher deres arrangement. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du er kunstner eller søger god underholdning til din næste event eller fest, så vælg Eventzonen, og det er der 3 klare grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...