Foredragsholdere i nærheden af Ryslinge med foredrag om familieliv


Jeannette Krog

Publikum får et godt afsæt for at, tænke anderledes i forhold til, at tør tage ansvar for sit eget liv.

Jeannette fortæller på en motiverende og...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Jeannette Krog

Publikum får et godt afsæt for at, tænke anderledes i forhold til, at tør tage ansvar for sit eget liv.

Jeannette fortæller på en motiverende og...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen hører til blandt landets største og mest spændende portaler til booking, kort sagt al slags underholdning indenfor events, fester og arrangementer for privatpersoner såvel som for virksomheder, børn som voksne.

Idéen bag portalen har været at udvikle samlingspunktet for spændende entertainere indenfor enhver relevant underholdningskategori, så personer på jagt efter perfekt musik & underholdning kun skal lede ét sted, og det uden at de behøver betale yderligere administrationsgebyrer eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, men derimod portalen der samler valgmulighederne. Kunstnerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som i tillæg kommer igen for at booke dygtige og underholdende entertainere hos os.

Det brede sortiment dækker fra konferenciers til interessante foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Derudover har vi et udvalg af musikere indenfor enhver relevant genre, lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Idémanden bag portalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. At lave landets foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk begrænser sig da heller ikke til blot at være en portal mellem kunde og kunstner, men har også tilknyttet YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Der er desuden et voksende Facebook community, hvor personer følger vores dygtige kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at kunstneren bookes direkte, når der bookes via Eventzonens portal, så udover at der ikke er et fordyrende led, så er det muligt forinden at drøfte særlige ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår netop det du ønsker dig.

Er du entertainer og vil du gerne oprette dig på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige profilside. Hvis du vælger at få videoer på din personlige profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om du matcher deres arrangement. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du søger den bedste underholdning til dit næste arrangement eller du er kunstner, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...