Foredragsholdere i nærheden af Silkeborg med foredrag om familieliv


Jeannette Krog

Publikum får et godt afsæt for at, tænke anderledes i forhold til, at tør tage ansvar for sit eget liv.

Jeannette fortæller på en motiverende og...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Jeannette Krog

Publikum får et godt afsæt for at, tænke anderledes i forhold til, at tør tage ansvar for sit eget liv.

Jeannette fortæller på en motiverende og...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er blandt landets største og mest spændende portaler til booking, kort sagt al slags underholdning indenfor events, arrangementer og fester for firmaer såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

Idéen bag bookingportalen er at skabe en løsning, der samler interessante og spændende entertainere indenfor enhver væsentlig kategori, så danskere der er på jagt efter den helstøbte musik og underholdning, kan søge det de leder efter ét sted og uden at det medfører yderligere administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til bookingen. Vi er bookingportalen, som samler mulighederne. Den enkelte kunstner har selv besluttet at oprette en profil hos Evenzonen, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som i tillæg kommer igen og booker underholdende entertainere hos os.

Vores brede sortiment strækker sig fra ældreunderholdning til interessante foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Eventzonen.dk har tillige et udvalg af bands og musikere indenfor enhver kategori, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, der står bag portalen. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor stort kendskab til booking af alle former underholdning. At lave Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til alle typer underholdning er målet for Mogens Birk, og i tillæg skal Eventzonen være meget mere end en portal, hvor kunstnere og deres kunder kan opnå kontakt. Derfor er der også tilkoblet både YouTube og en blog med inspiration til alt indenfor events og fester. Eventzonen har også et stigende antal besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Det er desuden vigtigt at huske, at bookingen foretages direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende led er elimineret, så er det muligt inden en fest eller event at aftale specielle ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens optræden, så du får præcis det du ønsker dig.

Er du kunstner og planlægger du at oprette dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Senere giver vi dig i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan indsætte lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få videoer på din personlige profil, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres arrangement. Ønsker du herefter ikke at fortsætte med en betalingsprofil, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er entertainer eller leder efter den bedste underholdning til din næste fest eller event, så er Eventzonen det rette sted, og det er der tre meget gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...